|joi, iulie 27, 2017
  • Follow Us!

Senatorul Cotescu, declaraţii incendiare despre Mircia Gutău şi Dan Niţu 

Senatorul Cotescu, declaraţii incendiare despre Mircia Gutău şi Dan Niţu

Vineri, în emisiuneaCriterii politice de la VTV, realizată deGheorghe Smeoreanu, senatorul liberalAdrănel Cotescu şi-a exprimat clar punctele de vedere cu privire laMircia Gutău şi Dan Niţu.

Despre candidatura lui Gutău, senatorul a spus textual că nu e nici pro, nici contra, că oricum decizia finală se va lua la primăvară, iar măsurătorile din sondaje trebuie să îi vizeze în primul rând pe liberalii Vârlan, Crăciunescu, Mihai Persu şi Băzăvan.

Cu privire la posibilitatea ca senatorul Dan Niţu să plece la ALDE, Adrănel Cotescu a afirmat că nu crede în această variantă, iar lupta pentru preşedinţia CJ Vâlcea nu se dă acum, ci înainte şi imediat după scrutinul din iunie 2016.

Cotescu a mai spus că îi datorează lui Dan Niţu revenirea în prim-planul vieţii politice şi că ar dori ca acesta să rămână la PNL.

Voi candida din nou pentru Senat şi voi câştiga, a repetat, în mai multe rânduri, Adrănel Cotescu. (criterii.ro)

One Response to Senatorul Cotescu, declaraţii incendiare despre Mircia Gutău şi Dan Niţu

  1. de la mihaesti

    Cine te m/ai alege!!!!!!!In 4 ani nu ai facut nimic ptr.Mihaesti ?Apropo ai trecut pe acolo in 4 ani!?Vre/un amendament ptr. Mihaesti ai facut?Te/a vazut cineva prin colegiu in 4 ani?Duceti/va la catedra ca nu e de matale politica!!!!!!!!

     

Leave a Response