Nurvil SRL va informeaza ca masina dumneavoastra Volkswagen/ Audi respecta din punct de vedere tehnic toate normele de siguranta

sâmbătă, 3 octombrie 2015

Nurvil SRL va informeaza ca masina dumneavoastra Volkswagen/ Audi respecta din punct de vedere tehnic toate normele de siguranta.
Prin urmare nu exista nicio problema in a va bucura si in continuare de alegerea dumneavoastra.

      Referitor la situatia actuala privind incadrarea in normele de poluare Euro 5 pentru autovehiculele Volkswagen/Audi echipate cu motoare Diesel de 1,2, 1,6 sau 2,0 litri, precizam faptul ca fabrica lucreaza intens la rezolvarea acestei probleme. In calitate de client Volkswagen/ Audi veti fi informat de Nurvil (dealerul si service-ul dv. de incredere) in legatura cu toate actiunile pe care le va initia grupul Volkswagen AG pentru remedierea acestei probleme.

      Toate masinile noi Volkswagen/ Audi comercializate in showroomurile noastre Nurvil au motorizari cu norma de poluare Euro 6, norma ce corespunde cerintelor legale si standardelor de mediu.
Motorizarile care fac subiectul actiunii de rechemare in service datorita emisiilor de noxe sunt motorizarile diesel Euro 5 pe care nu le mai avem actualmente in oferta de autoturisme noi Volkswagen.

 

Va multumim inca o data pentru increderea pe care o acordati marcilor Volkswagen/ Audi si dealerului Nurvil SRL.


Va stam la dispozitie pentru orice info suplimentare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe