DOCUMENTE INCENDIARE! Iată DOVADA că inspectorii ANAF Maria David și Nicolae Stanciu au acționat la CET Govora la COMANDA deputatului Cristian Buican!

vineri, 2 octombrie 2015

 

Se întreabă lumea dacă deputatul Cristian Buican, șeful liberalilor vâlceni, are sau nu vreun amestec în întocmirea rușinosului raport al ANAF prin care i se cere CET-ului să recupereze banii de publicitate de la ziarele vâlcene. ACUM AVEM DOVEZILE CLARE ALE ACESTEI COMENZI POLITICE, EXECUTATE DE INSPECTORII ANAF. Firma First Media, unde e implicată prietena omului nostru, NU apare în raportul final al ANAF, cel dat publicității. De la această firmă CET-ul nu trebuie să recupereze banii.În acest fel, deputatul libera Cristian Buican și-a pus semnătura pe mizerabilul raport, întocmit la comanda sa de SLUGILE POLITICE de la ANAF, Maria David și Nicolae Stanciu, care trebuie URGENT să-și dea demisia!
Prezentăm atașate toate contractele din anul 2014 la CET Govora ale firmei unde lucrează prietena deputatului Buican, ziarista Mihaela Beleț, firmă care a fost ocolită de oamenii lui Buican din ANAF. Sunt contracte obișnuite, cu clauze normale, așa cum au fost și celelalte contracte ale celor 17 firme editoare de presă, incriminate de inspectorii ANAF, puse la zid și forțate, în mod mizerabil, să returneze banii!
Conducerea ANAF întârzie să transmită presei vâlcene un răspuns în legătură cu această MIZERIE! De ce?12064432_462964113891115_1862579453_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe