Percheziții la 7 persoane din Vâlcea bănuite de EVAZIUNE FISCALĂ!

miercuri, 30 septembrie 2015

În această dimineaţă, poliţiştii din Vâlcea, cu sprijinul celor din Gorj, efectuează 8 percheziţii la persoane bănuite că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 1.167.000 de lei, prin evaziune fiscală în domeniul construcţiilor.
La data de 30 septembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea efectuează 8 percheziţii, pentru probarea activităţii infracţionale a 7 persoane, 4 bărbaţi şi 3 femei, cu vârste cuprinse între 24 şi 48 de ani. Percheziţiile au loc în judeţele Vâlcea şi Gorj, la domiciliul persoanelor vizate, precum şi la sediile societăţilor administrate de acestea.
Din cercetări a reieşit că, reprezentanţii unei firme, cu obiect de activitate construcţii, ar fi creat un circuit evazionist, cu scopul eludării plăţii taxelor către bugetul de stat. În fapt, în perioada 2013-2015, aceştia ar fi înregistrat în contabilitate achiziţii fictive de produse de la 3 societăţi comerciale, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.167.000 de lei.
Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. Dosarul penal este instrumentat de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, sub
coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe