LIBERALI ŞI PEDELIŞTI, NU VĂ MAI JUCAŢI CU SOARTA CET GOVORA SA!

miercuri, 30 septembrie 2015

Peneliştii şi pedeliştii se dau afară lunar de la CET

La nici o lună de zile de când, în mod dubios, au decis schimbarea AGA la S.C. CET GOVORA SA, PNL şi PDL vin cu o altă măsură intempestivă menită să schimbe întreaga conducere a S.C. CET GOVORA SA, soluţie care, în opina noastră, poate duce la politizarea totală a actului de conducere la S.C. CET GOVORA SA.

Toate acestea în condiţiile în care actualul CA este sută la sută PNL – PDL, drept pentru care cele două partide poartă responsabilitatea a tot ceea ce se întâmplă şi se va întâmpla cu CET GOVORA SA.

Deşi membri CA sunt selectaţi conform O.U.G. 109/2011, aceştia au adeziuni PNL şi PDL, iar mai nou inclusiv reprezentantul AGA este PDL, în persoana domnului Remus Petrescu.

Cum ecuaţia arată că toată conducerea CET GOVORA este PNL şi PDL, pe ce vă certaţi domnilor liberali?

         Iar dacă vă certaţi, spuneţi-ne foarte clar care sunt motivele şi ce vă determină să luaţi aceste măsuri, în condiţiile în care aveţi conducerea totală a S.C. CET GOVORA SA.

Vă atragem atenţia, aşa cum am mai spus-o, că S.C. CET GOVORA SA nu este o jucărie politică.

         Pentru ce sau din ce motive vă încurcaţi în propriile decizii şi vă daţi afară unii pe alţii?

Având în vedere că o regulă nescrisă a economiei de piaţă impune că schimbarea echipei de conducere nu se face în timpul exerciţiului financiar, când ţintele asumate trebuie urmărite, credem că este imperios necesar să primim răspunsuri la următoarele întrebări:

    1. În ce moment ne aflăm din stadiul preluării Exploatării Miniere Berbeşti-Alunu?
    2. Care este situaţia financiară la zi a S.C. CET GOVORA SA şi ce se regăseşte în contul 401 – furnizori? Mai precis, solicităm explicitarea clară a datoriilor S.C. CET GOVORA SA, situaţia contului 411 – clienţi, încasările care trebuie realizate şi măsurile pe care le preconizaţi pentru stabilizarea situaţiei financiare a unităţii?
    3. Care este situaţia rezervei strategice de cărbune a CET GOVORA SA?
  • Care este situaţia la zi a programelor de retehnologizare a CET GOVORA SA?
  • Este pregătită CET GOVORA SA pentru perioada de iarnă şi asigurarea agentului termic pentru populaţie în sezonul rece?         În aceste condiţii, în plin proces de preluare a Exploatării Miniere de la Berbeşti - Alunu, a derulării proiectelor de retehnologizare asumate prin fonduri europene, cu anotimpul rece pregătindu-se să-şi intre în drepturi, considerăm că atât noi Consilieri Judeţeni ai PSD, cât şi populaţia judeţului Vâlcea au dreptul să ştie ce ascunde acest demers şi cine îşi asumă schimbarea totală a sistemului de conducere a S.C. CET GOVORA SA. Atenţie, vorbim despre sistem nu despre persoane!         În concluzie, ceea ce vă propuneţi arată ca un experiment dubios, iar noi consilierii judeţeni PSD nu suntem de acord ca la CET GOVORA SA stabilitatea oamenilor şi a veniturilor lor să fie obiectul dumneavoastră de joacă PNL-istă şi PDL-istă.  

 

 

Grupul de Consilieri PSD din Consiliul Judeţean Vâlcea.

Biroul de presă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe