Șpârle și șopârle, 28.09.2015

duminică, 27 septembrie 2015
  • Nota 10 cu felicitări pentru primarul oraşului Băile Olăneşti, Sorin Vasilache, pentru modul cum a reabilitat străzile din centrul staţiunii. De câteva săptămâni, firmele Strabag şi Cazicom lucrează la foc continuu, iar rezultatele se văd cu ochiul liber: toate străzile asfaltate impecabil, trotuare modernizate şi semafoare inteligente montate. Totuşi, avem şi câteva reproşuri să-i adresăm primarului Sorin Vasilache: parcarea supraetajată din parc construită prin anul 2007 din fonduri Phare şi care acum arată îngrozitor, precum şi câinii vagabonzi din oraş.

 

  • Se aude că la conducerea firmei Protectchim SRL va veni Andrei Enache (30 ani), fiul fostului director general, Nicolae Enache, decedat în urmă cu două săptămâni. Nicolae Enache a condus cu mână de fier firma Protectchim SRL timp de 12 ani, încă de la înfiinţarea ei. SC Protectchim SRL este o societate constituită în data de 27 februarie 2003, la care SC Oltchim SA deţine 30% din capitalul social, restul fiind deţinut de persoane fizice. Obiectul de activitate este prestarea serviciilor de construcţii, lucrări izolaţii şi protecţie anticorozivă.

 

  • În urma efectuării în data de 23 septembrie 2015, a selecţiei dosarelor candidaţilor ce urmează a fi desemnaţi de Consiliul Judeţean Vâlcea pentru 4 funcţii de membri ai consiliului de administraţie al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Vâlcea, comisia de selecţie numită prin dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 402 din 13 august 2015, a decis admiterea următorilor patru candidaţi: Marin Tudor, Ion Florescu, Nicolae Vălimăreanu, Ioan Florescu. Interviul candidaţilor ale căror dosare au fost selectate se va desfăşura luni, 28 septembrie 2015.

 

  • Baza ,,afacerii prospere" a familiei Buican a fost lemnul de cireș provenit din arborii tăiați,,din pamant" prin anii 2000 de către padurarul Mihai Buican, salariat pe atunci al Ocolului Silvic Cornet...

 

  • Primarul interimar Ion Gigi Matei va dispune un audit în şcolile din Râmnicu Vâlcea, după ce mai mulţi directori au solicitat bani pentru a achita facturile restante pentru lucrările de deratizare şi dezinsecţie realizate din 2014 până în prezent. Acest audit s-ar putea extinde pe toate tipurile de lucrări contractate de directorii de școli în ultimii ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe