JAFUL DE LA ȘCOALA ANTON PANN! Miliarde de lei cheltuite aiurea de fosta conducere a școlii!

sâmbătă, 26 septembrie 2015

Școala Anton Pann (Nr. 9) din cartierul Ostroveni a fost ani de zile fieful unor șmecheri, care au jefuit-o efectiv! Miliarde de lei s-au scurs în buzunarele unor băieți deștepți care acum pozează în victime. Această școală a beneficiat în ultimii ani de investiții masive, de finanțări directe de la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea. Primarii orașului au fost foarte darnici cu această unitate școlară.

Problema este că banii au fost cheltuiți de multe ori fără justificări legale temeinice, iar în paralel cu investițiile de la școală au răsărit și anumite vile achitate cu bani cash. Pe modelul Iohannis, adică din meditații fictive. Curtea de Conturi, Poliția Economică, Corpul de Control al Primarului, ANAF-ul și chiar DNA-ul ar trebui să verifice modul în care au fost cheltuite miliardele de lei în ultimii ani de către fosta conducere a școlii! Fostul director Adrian Burlan s-a comportat cu finanțele acestei școli, ca un veritabil patron cu banii personali, a aruncat cu banii în stânga și-n dreapta în: amenajări dubioase,  telefoane personale de zeci de milioane cumpărate din banii școlii, contribuții ale părinților nejustificate contabil, reviste școlare de calitate îndoielnică, pe care s-au aruncat sute de milioane de lei pentru a cumpăra protecție jurnalistică etc. De asemenea, în urmă cu ceva timp, Supermarketul Kaufland a donat Școlii Nr. 9 bunuri în valoare de 1,5 miliarde lei, din păcate acestea nu se regăsesc în contabilitatea școlii.

Acesta este doar vârful aisbergului, iar controalele ar putea evidenția adevărata proporție a jafului de la Școala Nr. 9. Din păcate, ceea ce s-a întâmplat la această unitate școlară nu este o situație unică, situații similare s-au înregistrat și la alte școli: Liceul Constantin Brâncoveanu din Horezu, Liceul Pedagogic, Liceul din Băbeni, acolo unde s-a aciuat preotul Bălașa după ce a fost îndepărtat de la Seminarul Teologic din Râmnicu Vâlcea, iar lista este mult mai lungă.

Vom reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “JAFUL DE LA ȘCOALA ANTON PANN! Miliarde de lei cheltuite aiurea de fosta conducere a școlii!”

  1. Vad ca sa uitat aici sa se pomeneasaca de protejata lui M.GUTAU madam Bercea,a furat din banii tuturor institutiilor pe care lea condus sau le conduce, prima ar fi scoala Anton Pann,inaintea prea destoincului A.BURLAN si jaful de la RJAPPS

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe