Adolescent, arestat preventiv pentru furt

vineri, 25 septembrie 2015

Lucrători din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul de Investigaţii Criminale, împreună cu cei ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi un tehnician criminalist, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au descins ieri la domiciliile suspecţilor M. David de 19 ani, şi L. W. de 17 ani, ambii din Râmnicu Vâlcea, în vederea identificării de bunuri şi valori care provin din comiterea de furturi.
Cauza face obiectul unui dosar penal, la care au fost reunite alte patru dosare penale, iniţial înregistrate cu autori necunoscuţi, pentru comiterea de infracţiuni de furt calificat, din autoturisme şi societăţi comerciale, pe raza municipiului Rm. Vâlcea, cu un prejudiciu de aproximativ 8.500 de lei.
La data de 24.09.2015, în urma probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore a suspectului L. W., de 17 ani.
Faţă de M. David, cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, cu suspectul în stare de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe