Șpârle și șopârle, 24.09.2015

miercuri, 23 septembrie 2015
  • În ciuda sentimentelor puternice si respectului care-l leaga de consoarta lui, manelistul Adi de la Vâlcea a dat, recent, o declaratie pentru wowbiz.ro care i-a facut pe multi sa puna la indoiala fidelitatea acestuia. „Mai devreme sau mai tarziu, toti barbatii insala. Barbatul e vanator si asta nu o sa i-o ia nimeni. Dar asta e si o calitate la un barbat”, a spus Adi de la Valcea.â

 

  • Partidul Vâlcenilor a fost respins în instanţa Tribunalului Bucureşti. Nu există încă motivarea instanţei. Fondatorul Cosmin Constantinescu a declarat că va face apel.

 

  • Recent Daniela Crudu a dat nas in nas cu fostul iubit, vâlceanul Mihai Costea. Fotbalistul nu era singur, ci insotit de actuala lui iubita, Alina. Momentul a fost unul neplacut pentru toti cei implicati. S-au iubit timp de patru ani, insa relatia lor nu s-a concretizat cu o nunta, asa cum credeau apropiatii, ci cu un scandal de proportii si o despartire.

 

  • Mircia Gutău a realizat propriul sondaj de opinie cu privire la şansele candidaţilor pentru Primăria Rm. Vâlcea. Sondajul a fost realizat pe un număr de 1100 de locuitori ai municipiului. Iată ce scoruri oferă sondajul: Mircia Gutău – 42%; Romeo Rădulescu – 22%; Gigi Matei – 12 %; Bogdan Pistol – 7%; Eusebiu Veţeleanu – 5%.

 

  • Liberalii vâlceni își spală rufele mizerabile în public! Un „american“ care a încercat să se îmbogățească în Râmnic pe vremea „regretatului“ Frâncu i-a scris fostului său șef de la Vâlcea, că, deh, omul are sânge-n instalații acum, că doar îl desparte un ocean de Europa: „Traseistul B., in dorința arzătoare de a ajunge in America a greșit drumul si a ajuns la Orlesti. Bătrânul PSDisto comunist îmbrăcat in haine PNListe se vrea Președinte peste Valcea, el vrea sa fie Președintele CJ Valcea cu orice preț. După ce i-am reproșat ca fratele lui face defrișări ilegale in nordul județului prin firma Loviștea si ca a ras tot lemnul din județ, ca are contracte la Primăria Ramnicului prin Roxicom, ca a făcut trafic de influența pentru Caz...... la CJ si ca si-a angajat nepoatele la parlament, deputatul a luat foc ca lemnul de brad, spunându-mi ca o sa se ducă la Ambasada Americii, orice om normal la cap si cu un minim de cunoștințe știe ca ambasada Americii nu susține persoanele corupte.“

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe