Activitate intensă a Apavil în Centrul de Exploatare Nord

miercuri, 23 septembrie 2015

 

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil din zona de nord a judeţului a executat în ultima perioadă o serie de lucrări în întreaga arie de operare. Astfel, în Berislăveşti a fost reamenajată captarea din satul Valea Mare, au fost decolmatate drenuri (unde au fost aerisite şi instalaţiile) şi s-a soluționat o avarie la conducta de distribuție pe str. Lunca.

În comuna Dăeşti s-a decolmatat, curăţat şi spălat staţia de epurare, iar în localitatea Sălătrucel s-a procedat la executarea unor noi branșamente.

În ceea ce priveşte oraşul Călimăneşti, au fost executate mai multe lucrări punctuale: au fost soluționate patru avarii la branşamente, urmate de amenajarea terenului afectat şi betonarea acestuia - str. Calea lui Traian – Hotel Orizont, Anton Pann, Calea lui Traian – Căciulata și Seaca, nr. 37, iar pe Dn7 s-a executat un nou branșament.

Tot în zona de nord, la Valea lui Stan, au fost montate apometre, împreună cu elementele de legătură aferente (mufe, coturi şi robineţi).

În sectorul Brezoi s-a procedat la monitorizarea zilnică a funcţionării Staţiei de Epurare Brezoi și , totodată , s-a decolmatat, curățat și spălat folosind autospeciala.       Activitatea săptămânală din sectorul Brezoi a mai vizat: pe str. Eroilor s-a înlocuit apometru, la fam. Suciu Florin și a fost curățață rețeaua de canalizare folosind autospeciala; s-au depozitat deșeurile de fier în spații special amenajate la Valea Satului, Stația de Epurare și Rezervor Popa.

Nu în ultimul rând, în Voineasa – Valea Măceșului au fost montate apometre, împreună cu elementele de legătură aferente (mufe, coturi şi robineţi), iar în Manaileasa a fost montată vană captare.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe