Dacă Niţu şi Gutău vor face echipă, PNL va intra în comă la Vâlcea!

duminică, 20 septembrie 2015

Voicescu, primarul de la Fârtăţeşti: Dacă Niţu şi Gutău vor face echipă la ALDE, foarte mulţi primari îi vor urma. PNL va intra în comă la Vâlcea!

 

Mulţi dintre liberalii din Vâlcea aşteaptă ca, luna aceasta, senatorul Dan Niţu, proprietarul companiei DAMILA, să ia o decizie. Dacă va hotărî să plece din PNL, aşa cum se aude, în urma accentuării conflictului cu deputatul Cristian Buican, care îl toacă mărunt, zi de zi, peste tot, viceliderul liberal va fi urmat de foarte mulţi primari, consilieri şi drectori.

Pe lângă mulţii primari şi consilieri PNL care l-ar urma pe Niţu, sunt şi câţiva social-democraţi, unul dintre ei fiind Nicolae Voicescu, de la Fârtăţeşti. „Dacă Dan Niţu pleacă de la PNL, eu îl urmez la ce partid se duce. Şi eu am auzit că este posibil să se ducă la ALDE, pentru că nu mai suportă ca Buican să-l cânte peste tot. Eu vă spun însă că, dacă se ajunge în această situaţie şi face echipă cu Mircia Gutău, la ALDE – partidul lui Tăriceanu, PNL-ul va intra în comă la Vâlcea. Sunt foarte mulţi liberali care îi vor urma pe Dan Niţu.

Nici nu vă imaginaţi ce urmează! Acum, toţi aşteaptă în primul rând decizia lui Dan Niţu şi să vadă dacă face echipă cu Gutău, la ALDE. Dacă vor face acest pas, vor câştiga Primăria Râmnicului şi vor avea şanse să ia şi conducerea Consiliului Judeţean. Jumătate din PNL Vâlcea va trece la ALDE”, a anticipat social-democratul. Întrebat de ce ar vrea să părăsească PSD-ul, în condiţiile în care această formaţiune este şi va fi şi în continuare în alianţă cu ALDE, Nicolae Voicescu a explicat că îl deranjează teribil modul în care s-au împărţit fondurile pe Ordonanţa 28. Intrând în detalii, el a spus că, pentru comuna sa, s-au repartizat de 10 ori mai puţini bani decât i s-a promis în iunie, la Ministerul Dezvoltării. „Eu am două drumuri începute de 3 ani (unul dintre ele are 16 km.) şi primesc 3 miliarde de lei vechi, iar altă localitate are un drum de 2 km. şi i se alocă de 2-3 ori mai mult. Nu este corect!”, a argumentat Nicu Voicescu.
În opinia sa, schimbările majore ce se prefigurează pe scena politică din judeţ nu sunt nefaste pentru PSD, ci pentru PNL, în condiţiile în care social-democraţii sunt, totuşi, în alianţă cu ALDE şi UNPR. Totuşi, Voicescu este de părere că n-ar fi rău ca noul preşedinte ales al PSD Vâlcea, deputatul Costi Rădulescu, să-şi dea mai mult interesul pentru a-i sprijini pe primari, care au investiţii în derulare şi au nevoie de susţinere la Guvern. (arenavalceana.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe