ANAF Craiova actionează la COMANDĂ POLITICĂ! Inspectorii fiscali vor sa FALIMENTEZE întreaga presă vâlceană la comanda unui șef de partid!

duminică, 20 septembrie 2015

Abuz al ANAF-ului la o societate de stat din judetul Valcea. Doi inspectori, un domn si o doamna, angajati ai Finantelor Publice Valcea, s-au napustit la COMANDA POLITICA asupra unei societati comerciale din Ramnicu Valcea. Comanda politica este una DEMENTA intr-o societate democratica, in care libertatea de exprimare este garantata prin lege.

Baronul galben al judetului a decis ca in Valcea nu mai trebuie sa existe mijloace de informare in masa si a poruncit distrugerea, falimentarea firmelor valcene editoare de presa. Porunca Imparatului Galben a fost insusita si pusa in aplicare de doi asa-zisi inspectori ai ANAF-ului, care au luat la purecat, timp de mai multe luni, toate actele societatii respective si au ajuns la concluzia aberanta ca TOATE CONTRACTELE INCHEIATE CU PRESA VALCENA SUNT ILEGALE (valoarea acestora: 0,01 din cifra de afaceri!!! In conditiile in care alte firme aloca bugetului de publicitate si 10 la suta din cifra de afaceri!!!). Nu a contat punctul de vedere al conducerii societatii pentru indivizii telecomandati POLITIC!

Bineinteles ca masura adoptata de comisarii financiari bolsevici este ABERANTA si ILEGALA, dar incercarea de FALIMENTARE a PRESEI VALCENE este un semnal ingrijorator pentru statul de drept din Romania. La 26 de ani de la Revolutie, ANAF-ul, prin oamenii sai de la Valcea, pune pumnul in gura presei si incearca sa o reduca la tacere, prin falimentare, pentru ca asa a dictat un politician corupt pana in maduva oaselor!

Detinem informatii ca astfel de controale vor fi initiate si la alte societati comerciale de stat si private, urmarindu-se acelasi scop!

Ziarul de Valcea, impreuna cu mai multe mijloace de informare din Valcea, dar si de la nivel national, vor redacta un protest, care va fi inaintat tuturor ambasadelor occidentale din Romania. Nu ne lasam intimidati de practicile ILEGALE si presiunile exercitate de oamenii ANAF-ului, la indicatie politica LIBERALA!

Ziarul de Vâlcea a semnalat acest ABUZ conducerii ANAF care nu a catadicsit sa răspundă în vreun fel! Așadar, comanda politică este evidentă și recunoscută tacit! Să vă fie rușine!

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe