A murit Nicolae Enache, patronul de la Protectchim!

miercuri, 16 septembrie 2015

Miercuri, 16 septembrie a.c., la Spitalul Elias Bucuresti, a incetat din viata omul de afaceri Nicolae Enache, patronul SC PROTECTCHIM SRL. Sincere condoleante familiei indoliate si prietenilor, iar Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Realitatea Vâlceană scrie că vestea a luat prin surprindere pe foarte multa lume deoarece Enache era cunoscut ca un om foarte jovial, care-si iubea familia (de curand isi insurase baiatul si-i organizase o nunta ca-n povesti), care si-a respectat prietenii si colaboratorii si care a ajutat foarte multe persoane cu probleme. Acestea suferea de mai mult timp de o boală incurabilă. Din pacate, medicii nu l-au putut salva! Dumnezeu sa-l ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “A murit Nicolae Enache, patronul de la Protectchim!”

  1. Pur şi simplu nu avem cuvinte după această tragedie. Suntem cu toţii şocaţi si tulburati de aceasta veste, omul Nicu Enache, a fost un om deosebit, de mare caracter, cu o mare pofta de viata si regretam nespus ca a plecat dintre noi atât de devreme.Omul care a ajutat in decursul anilor de atatea ori copii si persoanele cu dizabiltati, ii vom păstra mereu in amintire aşa cum a fost, adică UN MARE OM!

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe