Teroriştii – refugiaţi refuză să vină la Vâlcea, pentru că nu mai au ce distruge aici

luni, 14 septembrie 2015

În timp ce românii nu ştiu cum să mai emigreze în Anglia, câteva mii de sirieni aşteaptă să intre în ţara noastră. Unii dintre aceştia ar putea ajunge inclusiv în judeţul Vâlcea, în funcţie de cum îi va repartiza Guvernul. Ironia situaţiei este evidentă. Refugiaţii sirieni care vor ajunge în judeţul nostru trebuie să fie unii dintre cei mai ghinionişti oameni din lume.

Hai, că ajungi în România, o ţară săracă şi coruptă, aflată încă la periferia Europei, în timp ce conaţionalii lor sunt deja în ţări dezvoltate ca Germania, mai e cum mai e. Dar să ajungi şi într-unul dintre cele mai amărâte judeţe ale României, asta ar fi prea de tot. Ce să mai, bieţii sirieni care vor poposi pe meleagurile noastre au tras băţul cel scurt!

De câţiva ani, vâlcenii nu mai găsesc locuri de muncă nici pentru ei, chiar dacă mulţi au terminat facultăţi, au experienţă şi chiar ar putea să facă treabă bună, în companii de prestigiu. Am ajuns să ne bucurăm că, în Vâlcea, se creează locuri de muncă prost plătite, de parcă ne-ar fi pus Dumnezeu mâna în cap. În acest context nu tocmai plăcut, autorităţile au în plan să ne mai trimită câteva sute de amărâţi, care au fugit, speriaţi, din calea războiului. Întrebarea firească este cum se vor putea întreţine aceşti nefericiţi într-un colţ năpăstuit al României, care nu mai are nici măcar capacitatea de a-şi susţine propriii cetăţeni. Dar cine ştie, poate că le vor găsi autorităţile locuri de muncă. Unde, nu se ştie.

Mai este ceva, care ridică serioase semne de întrebare în Occident. Se speculează intens pe marginea faptului că, printre refugiaţi, se numără şi câteva mii de terorişti sub acoperire, al căror plan este ca, o dată ajunşi în ţările europene, să declanşeze atacuri sinucigaşe.

Nimeni nu ştie câţi asemenea terorişti se află deja în Europa, dar există suficiente indicii că numărul lor este suficient de mare cât să îngrijoreze fiecare stat care se pregăteşte să primească refugiaţi. Cu siguranţă, unii dintre terorişti vor ajunge şi în România şi, forţând puţin nota, ar putea ajunge chiar şi la Vâlcea. Norocul nostru este că ISIS nu mai are ce să arunce în aer, pe aici.

Potenţialele lor ţinte au fost puse la pământ de nişte terorişti mult mai eficienţi, care şi-au început misiunea de distrugere imediat după Revoluţie. Platforma chimică a fost pusă la pământ, la fel şi alte mijloace de producţie care ar fi putut asigura Vâlcii suficiente locuri de muncă. Ce naiba să mai arunci în aer? Prin absurd, un jihadist aflat la Vâlcea ar fi un terorist-şomer.

Chiar dacă ar căuta cu lumânarea un obiectiv demn de aruncat în aer, nu l-ar găsi. În cele din urmă, s-ar da bătut şi ar trebui să se înscrie la AJOFM, ca să capete indemnizaţie de şomaj. Vă daţi seama că acel om ar fi cel mai deprimat terorist din lume? Probabil că singura lui şansă de a-şi duce la capăt misiunea kamikaze ar fi să se arunce de la etajul unui bloc, în capul unor pensionare care bârfesc în faţa scării, pe bancă. Deşi, mult mai indicat ar fi să o facă la o şedinţă de partid...

Sursa: Expres Magazin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe