SC APAVIL SA a remediat 3 avarii la reţeaua de apă

vineri, 11 septembrie 2015

 

 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 4 – 11 septembrie o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 

Au fost remediate 3 avarii la reţeaua de apă pe str. Ştirbei Vodă, Splaiul Independenţei şi în Colonie Nuci – Baraca 29.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare şi asfaltare pe str. Aleea Olăneşti, Aurelian Sacerdoţeanu, Ştirbei Vodă şi Splaiul Independenţei.

Au fost montate un câte un hidrant Dn80 şi o vană Dn125 – Bl. 10, B şi C – str. Dacia. De asemenea, au fost înlocuite 9 branşamente la bl. C, B, A, 14, 15, 16, 17 şi 18 – str. Aleea Olăneşti.

A fost înlocuit un hidrant subteran Dn80 mm şi vană Dn100 pe str. Parteneriatului – Parcul Industrial Sud. Pe str. Dumitru Berciu nr. 146 a fost montat un hidrant subteran Dn80 mm şi vană Dn100.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în zonele Ostroveni, Centru, 1 Mai şi Colonie Nuci; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; s-au executat armături din plasă sudată STR8 în vederea turnării lor în piese suport din beton armat; a fost reparată o canalizare prăbuşită în zona bl. A5 din Ostroveni, fiind refăcută şi suprafaţa carosabilă prin turnare de beton, precum şi la bl. A26, sc. B, aici fiind montat un capac carosabil cu piesa suport aferentă; a fost refăcută canalizarea la bl. C14, sc. B din Ostroveni; a fost înlocuit un branşament Ø3/4 cu ţeavă PEHD Pn10 Dn 25 mm pe str. Dr. Sabin nr. 9.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 31 apometre, fiind întocmite şi un număr de 13 documentaţii tehnice.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe