|marți, mai 23, 2017
  • Follow Us!

Primăria Râmnicului va aloca 62.000 euro pentru reabilitarea terenului de sport de la Colegiul „Alexandru Lahovari” 

matei

 

 

Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, întrunit în şedinţă ordinară la data de 31 august 2015, a aprobat documentaţia pentru avizarea lucrărilor de intervenţie la obiectivul de investiţii „Colegiul Naţional Alexandru Lahovari – Reabilitare teren de sport” la valoarea totală estimată de 273.230 lei, respectiv 62.000 euro cu TVA. Colegiul National „Alexandru Lahovari” are amplasat pe terenul în proprietate, un teren de sport cu o suprafaţă de 1910 mp. Se va interveni cu lucrări pentru reabilitarea totalaăa terenului de sport. În prezent, terenul de sport se afla intr-o stare avansata de degradare si necesita lucrări de reabilitare pentru a putea fi folosit pentru destinatia propusa. Aceste lucrări propuse sunt: înlăturarea completa a stratului de uzura vechi (covor tip tartan); demontarea porţilor de handbal si a panourilor de baschet; înlocuirea acestora si montare de stâlpi pentru fileu de volei, respectiv tenis de câmp; realizarea suprafeţei de joc prin aplicarea unui gazon sintetic multifuncţional şi trasarea conform regulamentelor specifice cu păstrărea terenurilor de joc existente (garanţia tehnica pentru gazonul sintetic este de 5 ani de la data receptionarii acestuia); montajul gazonului artificial si imprastierea granulelor de nisip cuartos se va realiza cu personal calificat si cu utilaje specifice pentru montarea de gazon artificial; înainte de montarea efectiva a gazonului se va prezenta o mostra in vederea acceptării de către beneficiar; reabilitarea gradenei pentru spectatori, prin reparaţii si vopsitorii la structura metalica, cu înlocuirea scaunelor existente, cu scaune noi din PVC; reabilitarea gardului împrejmuitor aferent terenului de sport, prin reparaţii si vopsitorii la structura metalica, precum si reparaţii si vopsitorii la soclul din beton pe toata suprafaţa; demontarea panourilor metalice pe latura de sud a împrejmuirii terenului si completare gard din panouri de beton in golul ramas; preluarea si colectarea apelor pluviale de pe teren se va face in reţeaua de canalizare existenta in zona. După terminarea lucrărilor, spaţiul afectat se va readuce la starea iniţiala. Proiectarea terenului de sport se va face fara alte intervenţii la reţelele de utilitati. Durata de realizare a investiţiei este de 3 luni, iar investitia se va finanţa din fonduri de la bugetul local.

Leave a Response