Anunt S.C. OLANESTI RIVIERA S.A.

miercuri, 9 septembrie 2015

Societatea OLANESTI RIVIERA S.A. cu sediul în Baile Olanesti, Str. Bailor nr.10, jud. Vâlcea, titular al proiectului “Desfiintare corp birouri si construire baza de tratament si birouri P+2 E, amenajari exterioare si interioare”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Valcea, fara evaluare de impact, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, pentru proiectul “Desfiintare corp birouri si construire baza de tratament si birouri P+2 E, amenajari exterioare si interioare”, propus a fi amplasat in Baile Olanesti, strada Bailor, nr. 10, jud. Valcea.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Valcea din Rm. Valcea, str. Remus Bellu, nr.6, jud.Valcea, in zilele de luni pana vineri, intre orele 09.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet [email protected]

Publicul interesat poate inainta comentarii / observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe