Un vâlcean a câştigat 2 miliarde la pariuri, dar plata câştigului i-a fost refuzată

marți, 8 septembrie 2015

Un impatimitit al pariurilor sportive din municipiul Drăgăşani a avut surpriza vieţii lui, a trecut de la extaz la agonie atunci când a aflat că meciurile ale căror rezultate le anticipase corect, şi în urma cărora avea de câştigat aproximativ 2 miliarde de lei i-au fost anulate de către agenţia BetCafe Arena Drăgăşani.
Dudu Ion, din Amărăşti a pariat pe mai multe competiţii sportive în după-amiaza zilei de 31 august, urmărind oferta casei de pariuri pusă la dispoziţia clienţilor. După cum acesta ne-a declarat, oferta se află pe masă în incintă pentru clienţi, a ales câteva dintre meciuri şi a completat mai multe bilete pe care a pariat sume cuprinse între 2 şi 10 lei în speranţacă orele petrecute în faţa televizorului şi analiza minuţioasă a evenimentelor sportive nu vor fi în zadar.
Procedura cere că pariurile să fie introduse în sistemul informatic iar în momentul în care meciurile nu mai sunt disponibile să fie refuzat pariul. Conform declaraţiei jucătorului, operatorul casei de pariuri din Drăgăşani, Luminiţa Iosupescu, a introdus datele şi i-au fost emise biletele care să îl ateste.
Meciurile se disputau după ora 20, aşa că a plecat plin de speranţă spre casă. Nu mică i-a fost mirarea la 00:23 când a verificat pe internet rezultatele şi a observat că meciurileavuseseră rezultatele pe care le intuise şi pe care pariase. Ar fi putut exploda de fericire dacă nu ar fi văzut pe site-ul casei de pariuri că biletele i-au fost anulate.
Jucătorul ne-a mărturisit că a aşteptat cu sufletul la gură începerea programului BetCafe Arena, sperând că îşi va primi câştigul de 2 miliarde. În schimb, a fost informat totul este o mare eroare a sistemului iar biletele nu sunt valide. Nedumerit, a plecat către Râmnicu Vâlcea la o altă agenţie BetCafe Arena să ceară informaţii sau măcar regulamentul, a fost purşi simplu luat la goană după ce a explicat situaţia.
To căutând informaţii pe internet a descoperit că evenimentul nu este singular, mulţi dintre pariorii români având aceeaşi problemă, aşa că a contactat pe avocatul Anghel Marius, specializat în recuperarea câştigurilor de la casele de pariuri. În momentul de faţă, situaţia nu şi-a găsit rezolvarea iar pariorul dragasanean e dispus să meargă până în pânzelealbe pentru a se face dreptate:“Nu îmi vine să cred că aşa ceva e posibil. Am mai auzit zvonuri că alţi jucători păţesc la fel când suma câştigată este mare, dar am refuzat să credaşa ceva. Voi face toate demersurile necesare din punct de vedere legal pentru a se face dreptate. Nu pot să cred nici acum că o agenţie care se respectă poate să îşi păcăleascăjucătorii fideli. O să cheltui chiar întreagă suma pe care ar fi trebuit să o primes c doar pentru a se află adevărul !” a declarat Ion Dudu. (cronica-valcii.ro)

ofertabetbilet4bilet3bilet2bilet1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe