Ponta, despre Mircia Gutău, candidatul PNL de la Vâlcea: Gorghiu o să îmi ceară demisia că nu înțeleg ce om bun este un fost condamnat

marți, 8 septembrie 2015

Premierul Victor Ponta ironizează pe Facebook decizia filialei PNL Vâlcea de a nominaliza la alegerile locale din 2016 pentru primăria Râmnicu Vâlcea un fost condamnat pentru fapte de corupţie.


Complexul Cosmopolis numarul noilor locuitori a crescut constant in fiecare an, asa ca am inceput 2015 cu peste 3.000 de oameni multumiti. Ce i-a convins sa cumpere o locuinta in Cosmopolis? Pe langa compartimentarea buna, finisajele deosebite ale apartamentelor si promotiile saptamanale, cu siguranta printre avantaje se numara si numarul mare de facilitati pe care le oferim locuitorilor din Complex. Afla mai multe detalii despre facilitatile din Cosmopolis si vino la o vizionare!


Preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că fostul edil Mircia Gutău ar putea fi desemnat candidat pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea din partea liberalilor vâlceni.

Mircia Gutău a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie si chiar daca si-a ispasit pedeapsa, candidatura sa ar fi o mare problema de imagine pentru partidul care se declara impotriva coruptiei si pentru un alt fel de politica cu alt fel de oameni, notează stiripesurse.

Reacţia premierului pe Facebook a fost savuroasă.

"PNL/PDL își iau țara înapoi! Doar v-au spus, nu? Corupții condamnați definitiv sunt oameni buni - dacă au fost la PDL și acum vor să candideze la PNL!

Da, știu, Doamna Gorghiu o să îmi ceară demisia că nu înțeleg ce om bun este un fost condamnat pentru șpagă direct în cash (doar nu a luat șpagă mascată în contracte pe firma de avocat de la AVAS și de la "Electrica" cu sprijinul lui Atanasiu - Alina, fă-te că nu ai înțeles aluzia!", a scris Victor Ponta.

Citeşte şi:  Condamnat la închisoare cu executare, susţinut de PNL pentru o primărie de municipiu

"Obiectivul nostru pentru anul 2016, pentru alegerile locale, este unul îndrăzneţ, dorim să câştigăm Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, majoritatea în Consiliul Judeţean - astfel încât să avem şi preşedinţia acestui for, plus alte 50 de primării din Vâlcea, din cele 89 de localităţi. Criteriile pentru selectarea candidaţilor pentru funcţiile de consilieri se vor baza pe o contribuţie financiară de maximum 30%, restul va conta profesionalismul, competenţele. Pentru Râmnicu Vâlcea, vom avea un sondaj pe baza căruia se va stabili cel care va fi candidatul PNL la alegerile pentru Primărie, va fi, evident, candidatul care va şi câştiga aceste alegeri", a precizat Buican, citat de Agerpres.

Întrebat dacă Mircia Gutău, condamnat pentru fapte de corupţie, ar putea candida din partea PNL, Buican a confirmat, arătând că, "în procent de 99,99%, acesta va fi propunerea înaintată Biroului Politic Naţional", dacă se va situa pe primul loc în sondajele interne.

obiectiv.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments on “Ponta, despre Mircia Gutău, candidatul PNL de la Vâlcea: Gorghiu o să îmi ceară demisia că nu înțeleg ce om bun este un fost condamnat”

  1. Niste DOBITOCI, in toata Valcea nu se gaseste un OM care NU e condamnat definitiv, sa scoata valcea din c...t .A avut conducatori unul si unu ..., PACAT !
    Oricum valcenii isi merita soarta, au votat pavele/borduri si schimbari de conducte de unde s-au tras bani.
    NU LOCURI DE MUNCA !
    Votati in continuare cu Gutau care va iesi si va fi VALCEA - VALEA JIULUI cu siguranta !

  2. Pentru prima data ii dau dreptate domnului Victor Ponta .
    Dar totusi asa un scurt istoric :
    Domnul Mircia Gutau care detine 1 Bloc vizavi de Episcopie ( puteam si eu ......dar nu aveam cum......ca nu eram primar atunci ) .
    Casa cu piscina , de unde baniii pentru asa ceva inca nu pot sa imi dau seama......ca din leafa de primar si leafa de notar nu cred ca produci atat......dar doamna Gutau poate are aceeasi clienti ca si fiica lui Basescu .....de aici este si probabilitatea sa aiba bani ........si toata platforma de la FETENI.....sa iasa public sa spuna cum a dobandito si prin ce metode.....si sa ne mai spuna si cum si de unde fiul dansului isi permite anumite extravagante pe la BUCURESTI in contextul in care tatal lui numai este primar , este actul condamnat cu aliura de Primar........ASA CA DRAGI VALCENI ......CUM A SPUS SI CEL DE SUS.....VOTATIL PE GUTAU......NU DE ALTA .......DAR POATE MAI ARE NEVOIE DE VREUN BLOC , CASA, CEVA........

  3. Dupa cum vad,ati uitat sa spuntei ca infarctroul Gutau a avut noroc cu noul cod penal care este mai bland cu recidivisti el facand doua infractiuni distincte ,luare de mita si abuz in serviciu sau frauda la intervlae distincte. In vrechiul CP era considerat recidivist dar pt ca a dispus de avocatii cei mai buni din Romania,a scapat decat cu prima pedeapsa de trei ani si jumatate iara cea dea doua sa contopit cu prima si cum spunaeam pt ca si-a permis avocati buni judectoriiau hotarat ;renuntarea la aplicarea pedepsei - persoana este gasita vinovata, dar, din motive care tin de fapta,de persoana, judecatorul poate decide ca nu va aplica o pedeapsa evaluand urmatoarea situatie: pedeapsa va face mult mai mult rau daca va fi aplicata. Ecce homo .. el este noul si nevinovatul Isus care a fost condamnat pe nedrept !Salvatarul vostru... Ramnicenilor mai lasati-l 4 ani sa va fure iarasi banii.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe