Sparle si soparle, 07.09.2015

duminică, 6 septembrie 2015
  • Avocatul Petre Grigore a făcut o greşeală tactică la şedinţa Consiliului Judeţean Vâlcea de săptămâna trecută. Alături de cei doi consilieri independenţi şi ceilalţi 12 consilieri judeţeni de la PSD a părăsit sala de şedinţe atunci când s-a supus la vot revocarea sa din funcţia de reprezentant al adunării generale a acţionarilor de la CET Govora. Spunem asta pentru că dacă toţi cei 15 consilieri judeţeni rămâneau în sală... Petre Grigore era probabil în continuare în AGA la CET Govora. Un calcul simplu ne arată că sunt 31 de consilieri în funcţie (16 de la PNL şi 15 de la PSD inclusiv independenţii). Dacă erau toţi prezenţi la momentul votării revocării, cvorumul de prezenţă se schimba în sensul în care pentru „decapitarea” lui Petre Grigore erau voturi la limită (16 la 15), însă atunci când se supunea la vot alegerea noului „agaman” era balotaj (15 la 15), întrucât consilierul judeţean liberal Remus Petrescu nu avea voie să se voteze. Însă, la ordinul aberant al bolşevicului Dumitru Persu, cei 15 consilieri au plecat cu mare tam-tam din sală, lăsând-i pe cei 16 liberali să-şi facă singuri jocurile!
  • Dacă administratorii judiciari ai Oltchim au luat decizia de a concedia peste 300 de salariaţi de la combinatul chimic îi sfătuim prieteneşte să se uite în ograda Arpechim Piteşti (divizie care aparţine de Oltchim), pentru că acolo efectiv se taie frunze la câini de peste 3-4 ani. Fabrica din Piteşti este oprită TOTAL de o bună perioadă de timp, însă sutele de angajaţi care mai mişună prin societate îşi ridică lunar „salariile” de mii de euro, în frunte cu directorul de tristă reputaţie Marius (Bachus) Pîrvu.
  • Un semnal de alarmă pe adresa Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din subordinea Primăriei Râmnicului: în ultimele săptămâni s-au înmulţit îngrijorător numărul maidanezilor în toate zonele oraşului. Toţi câinii au „evadat” de la Adăpostul de la Feţeni pentru că au fost crotaliaţi în urechi cu însemnele galbene.
  • Sub conducerea „înţeleaptă” a lui Nicu Spiridon, Serviciul Judeţean Public de Pază Vâlcea a ajuns... la fundul sacului. Pentru că nu a ştiut să negocieze profesionist cu instituţiile sau societăţiile din subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea, fostul berar şef Nicu Spiridon pune în pericol locurile de muncă a zeci de agenţi de pază. Deja, CET Govora şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea au anunţat că vor asigura paza la unităţile respective cu personal propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe