Petre Grigore îi poate trimite la PUŞCĂRIE pe Cristian Buican şi Gheorghe Păsat! Avalanşă de PLÂNGERI PENALE!

joi, 3 septembrie 2015

Fostul reprezentant în AGA la CET Govora, Petre Grigore, le-a făcut plângere penală deputatului liberal Cristian Buican şi preşedintelui CJ Vâlcea, Gheorghe Păsat. Acesta spune că Buican i-a şantajat pe consilierii judeţeni, iar Păsat, din calitatea de preşedinte interimar i-a indus în eroare pe consilierii judeţeni.

„Am făcut plângere penală împotriva lui Buican şi a lui Păsat. Buican nu poate şantaja consilierii judeţeni PNL să adopte o anumită hotărâre în Consiliul Judeţean. Practic, el prin hotărârea luată la partid în data de 29 august a.c., în şedinţa Biroului politic de revocare a mea şi desemnare a lui Petrescu, era OK. Buican a continuat şi i-a ameninţat pe consilierii judeţeni cu retragerea sprijinului politic, dacă vreunul dintre ei lipseşte sau votează altfel. Acesta este un pur şantaj, iar el este un neica nimeni, nu poate să se amestece în treburile Consiliului Judeţean. Nu mă interesează că e preşedinte de partid”, a declarat pentru publicaţia Vocea Vâlcii consilierul judeţean Petre Grigore.

„Am făcut plângere penală şi împotriva preşedintelui interimar Gheorghe Păsat deoarece dezinformează organul deliberativ în expunerea de motive, cum că s-au emis documente fără ca eu să am mandat de la Consiliul Judeţean. Aceasta este o totală dezinformare deoarece toate hotărârile AGA se publică în Monitorul Oficial, partea a patra. Oricine poate consulta hotărârile CJ şi hotărârile AGA şi le poate pune faţă în faţă. Nu au vrut să spună adevărul că Buican nu m-a mai vrut în această poziţie deoarece am refuzat să răspund la comenzile sale politice. Mi-a cerut să fie Zelici director, nu Doru Constantin, să revoc 3 membri din Consiliul de Administraţie, ori acest organism s-a sudat şi acolo sunt oameni competenţi şi loiali CET-ului, din punctul meu de vedere, motiv pentru care şi lucrurile au început să meargă şi să fac lobby pentru schimbarea directorilor de la Servcet şi Prelcet”, a mai spus fostul agaman, conform aceleiaşi surse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe