CONSILIERII JUDEŢENI PSD: NU PARTICIPĂM LA LUAREA DECIZIILOR OBSCURE LIBERALO-PEDELISTE REFERITOARE LA CET GOVORA!

luni, 31 august 2015

 

Grupul consilierilor PSD din Consiliul Judeţean Vâlcea a analizat responsabil Ordinea de zi propusă pentru Şedinţa Ordinară din data de 31.08.2015 orele 10:00.

La punctele 22 respectiv 23, membrii PSD din Consiliul Judeţean aleşi în anul 2012, îşi rezervă dreptul de a trage un semnal de alarmă şi a privi cu rezervă un demers care poate fi caracterizat ca fiind cel puţin dubios al actualei majorităţi PNL-PDL cu privire la desemnarea persoanei cu atribuţii în AGA la S.C. CET Govora S.A.

Să fim bine înţeleşi, CET Govora S.A. nu poate fi o jucărie politică a niciunui partid, iar demersul liberalilor pedelişti din Consiliul Judeţean este unul care în opinia noastră ridică multe semne de întrebare. Suntem de acord cu schimbarea domnului Petre Grigore din AGA de la S.C. CET Govora S.A., însă în baza unor argumente foarte clare pe care le vom solicita a ni se prezenta în următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean!

Argumentele pentru care nu dorim să luăm o decizie în pripă şi insuficient prezentată cu detalii foarte clare sunt extrem de simple, însă înainte de a le prezenta facem precizarea că vâlcenii nu trebuie să uite că pentru prima oară după Revoluţie şi prin demersul domnului Petre Grigore, PNL Vâlcea are conducerea absolută a CET Govora S.A. .

Revenim şi spunem că demersul liberalo-pedelist ridică unele semne de întrebare din următoarele motive:

  1. În urmă cu aproximativ 9 luni, aceiaşi liberali şi pedelişti din Consiliul Judeţean l-au votat unanim pe domnul Petre Grigore în AGA la CET Govora. Prin urmare, ne întrebăm, care sunt motivele care l-au făcut doar în 9 luni indezirabil pentru PNL-PDL pe domnul Petre Grigore. Ne întrebăm acest lucru şi o spunem foarte clar că îl considerăm pe domnul Petre Grigore părtaş şi responsabil direct de toate măsurile întreprinse de reprezantanţii PNL Vâlcea în această perioadă la CET Govora.
  2. Cum se face că la punctul 2 de pe Ordinea de zi, în informarea pe care o prezintă domnul vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, domnul Gheorghe Păsat, spune că este mulţumit de colaborarea cu actuala conducere a CET Govora şi AGA.

Cităm:

„Problemele curente sunt analizate săptămânal de vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, împreună cu conducerile structurilor funcţionale din cadrul instituţiei.

La una din aceste întâlniri, în care s-a analizat stadiul actual al realizărilor investiţiilor necesare reabilitării S.C. CET GOVORA S.A., a fost invitat şi directorul general al acesteia precum şi reprezentantul judeţului Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor.

Au fost analizate problemele deosebite cu care societatea se confruntă în realizarea proiectului şi au fost găsite de comun acord soluţii pentru ca acestea să nu pună în pericol finalizarea lucrărilor în termen.”

 

  1. Cum se face că după ce la punctul 2 activitatea reprezentantului Consiliului Judeţean Vâlcea în AGA la S.C. CET Govora S.A. este apreciată, pentru ca la punctul 22 să se solicite revocarea mandatului, iar la punctul 23 desemnarea unui alt reprezentant?

 

Având în vedere situaţiile prezentate, grupul de consilieri ai PSD din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea, la punctele 22 şi 23 vor părăsi sala de vot întrucât, nu doresc să devină parte a unui demers care ridică atâtea semne de întrebare şi poate fi catalogat ca unul dubios sau obscur.

Grupul de consilieri PSD solicită întocmirea unui material cu date concrete, încadrări legale specifice şi situaţii foarte clare, în urma cărora se va lua decizia schimbării reprezentantului Consiliului Judeţean Vâlcea în AGA la S.C. CET Govora S.A.

 

Biroul de presă al PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe