Mihai Costea se antrenează cu CSM Râmnicu Vâlcea. Pelici îl laudă pe atacant: „Se vede că este un jucător de calitate, are execuţie"

duminică, 30 august 2015

 

Mihai Costea (27 ani), fostul jucător al Stelei, a solicitat să fie primit la antrenamentele echipei CSM Râmnicu Vâlcea, până îşi va găsi un contract. Astfel, atacantul născut la Drăgăşani şi lansat în fotbalul de performanţă de la juniorii CSM-ului, se pregăteşte de câteva zile sub comanda antrenorului Alexandru Pelici.

"Mihai a cerut să facă antrenamente cu noi, până îşi va găsi o echipă. Nu s-a discutat niciun moment ca Mihai Costea să rămână la noi, nu se pune problema de aşa ceva. El este în urma cu pregătirea fizică şi se antrenează cu noi, aşa cum a făcut-o şi fratele său, Florin. Se vede la antrenamente că este un jucător de calitate, are execuţie” a declarat pentru prosport.ro antrenorul vâlcenilor, Alex Pelici.

Mihai Costea a devenit luna trecută jucător liber de contract după despărţirea de FC Steaua Bucureşti. Vâlceanul a evoluat ultima dată într-un meci oficial în urmă cu aproape doi ani, în meciul de Cupă Steaua - Avântul Bârsana 4-0. Fotbalistul nu a apucat să joce însă niciodată pentru CSM, fiind transferat în 2008 de Craiova, direct de la juniorii clubului vâlcean, în schimbul grilei de formare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe