Șpârle și șopârle, 27.08.2015

miercuri, 26 august 2015
  • De acum nu mai este nici un dubiu: la sfârşitul lunii septembrie, fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău, va anunţa în mod oficial din partea cărui partid va candida la alegerile locale din vara anului viitor. Cel puţin aşa a recunoscut acesta la un post local de televiziune. Mircia Gutău a mai spus că, în acest moment, se face un ultim sondaj de opinie de către PNL pentru a se vedea care este cel mai bine plasat în încrederea râmnicenilor, după care se va lua o decizie finală în privinţa candidaturii liberalilor la Primăria Râmnicului. Tot Gutău a spus ce va face în cazul unui refuz al liberalilor: se va înscrie într-un partid mic, va alcătui o listă de consilieri locali, va alege o echipă de campanie şi... va câştiga Primăria Râmnicului!
  • Noi mutări surpriză pe „tabla de şah” a instituţiilor din subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea, dirijate din umbră de „ciobanul” Cristian Buican, copreşedintele PNL Vâlcea. O astfel de mutare s-a petrecut la Camera Agricolă Vâlcea, unde Buican a reuşit să o impună în fruntea instituţiei pe Eugenia Bădele, soţia lui Florel Bădele, fostul director al Direcţiei Agricole Vâlcea. Oficializarea numirii doamnei Bădele va avea loc luni, cu ocazia şedinţei CJ Vâlcea. Alegerea doamnei Bădele nu este întâmplătoare, întrucât se ştie prietenia dintre Buican şi Florel Bădele, ultimul dintre ei fiind nevoit în ultimii ani să taie frunze la câini printr-o instituţie „fito-sanitară”, după venirea Guvernului Ponta. Dar aşteptarea lui Florel Bădele va lua sfârşit odată cu (eventuala!) câştigare peste un an a guvernării de către liberali, când acesta are promis postul de director al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) Vâlcea.
  • Nicoleta Păun a câștigat concursul Miss Poliție, organizat de curând de Asociația Bărbaților Polițiști din România. Comisarul șef Nicolae Sărdărescu a fost președintele juriului. Felicitări celei mai sexy dintre polițistele cu floare la ureche și amenzi fără număr în poșeta din dotare! Mai glumim și noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe