Mihai Bălan nu va fi director la CEO!

marți, 25 august 2015
Publicaţia „Vocea Vâlcii“ publică astăzi la rubrica „Breaking News“ următoarea informaţie: „Veşti importante din Oltenia! Pe surse am aflat că zilele acestea va fi schimbat directorul de la Complexul Energetic Oltenia (CEO), Laurenţiu Ciurel. Locul său va fi luat de un vâlcean, cel care a condus cu succes o importantă unitate din judeţul Vâlcea, de pe Platforma Chimică. Este vorba despre Mihai Bălan, care în curând va fi numit director al CEO.

În cursul zilei de azi, 25 august 2015, în Vâlcea s-au făcut o serie de verificări în ceea ce-l priveşte pe fostul şef al CET Govora, Mihai Bălan, mai exact în privinţa integrităţii sale profesionale şi a activităţii de la instituţia subordonată Consiliului Judeţean Vâlcea, pe care a condus-o până acum câteva luni.

De asemenea, aceleaşi surse ne-au mărturisit că luni, 24 august 2015, Mihai Bălan a fost audiat la Parlamentul României, în cadrul comisiilor, în vederea numirii sale ca director al Complexului Energetic Oltenia.“

Pornind pe firul ştirii (îmbucurătoare pentru noi, vâlcenii) l-am contactat pe fostul director general al CET Govora, Mihai Bălan, care ne-a declarat că informaţia nu este adevărată şi nu se va mai întoarce niciodată să lucreze la o societate de stat. „Lucrez în domeniu privat de mai multe luni şi nu mă interesează această funcţie la CEO. Nu am fost la Parlament şi nici în altă parte. Pe mine mă interesează liniştea familiei mele.“ - ne-a spus Mihai Bălan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe