Soarele a iesit in aproape toata tara dupa o saptamana cu ploi si furtuni. Vremea va continua sa se incalzeasca luni si marti

duminică, 23 august 2015

A iesit soarele dupa o saptamana de ploi
Foto: Hotnews
 Duminica vremea a inceput sa se incalzeasca si soarele a iesit - chiar daca insotit de nori - in cea mai mare parte din tara. Potrivit Administratie Nationale de Meteorologie, la ora 14.00, in Bucuresti erau circa 24 de grade, la Constanta 23 de grade, la Iasi 23, iar la Oradea 23,5 grade.

Schimbarea vremii vine dupa o saptamana plina de precipitatii si cu mai multe coduri galbene de ploi si furtuni in mare parte din tara.Luni, vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor fata de duminica. Cerul va fi variabil si doar trecator si izolat va ploua slab in zona de munte, informeaza ANM, citata de Mediafax

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral, iar in cursul noptii si in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 29 de grade, iar cele minime se vor situa intre 6 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 21 de grade in delta.

In Capitala,  luni, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima, mai ridicata fata de cea din ziua precedenta, va fi in jur de 28 de grade, iar cea minima de 14...16 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca.

In tara, marti, vremea se va mentine in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor.

Cerul va fi mai mult senin, exceptand nord-vestul tarii si nordul Carpatilor Orientali, unde spre seara si noaptea vor fi innorari si izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul zilei in Banat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 31 de grade, iar cele minime intre 6 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 20 de grade pe litoral.

de G.S.     HotNews.ro
Duminică, 23 august 2015, 14:46 Actualitate | Esenţial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe