SC APAVIL SA a continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă

vineri, 21 august 2015

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 14 – 21 august, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 Au fost remediate 2 avarii la reţeaua de apă pe str. Pârâul Hoţului – nr. 8D şi Matei Basarab – bl. 134.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Aleea Olăneşti şi Digului, fiind folosiţi 6 mc de material.

Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă PEHD D140 pe str. Al. Olăneşti pe o distanţă de 80 ml. Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare, procedându-se şi la amenajarea terenului afectat. Pe str. Aleea Castanilor s-au înlocuit 150 ml de reţea PEHD 75

A continuat igienizarea staţiilor de pompe Feţeni, Capela, Copăcelu şi Râureni.

Au fost executate lucrări de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor în Scuarul Mircea cel Bătrân. Astfel, s-au înlocuit 80 ml ţeavă PEHD PN 10D 125 mm.

S-a procedat la înlocuirea unei vane de golire DN300 la Rezervorul Feţeni.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în           zonele Ostroveni, Colonia Nuci, Centru şi Zăvoi; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; a fost executat un racord de canalizare şi a fost montată o gură de scurgere la bl. C11 din Ostroveni; au fost ridicate la cotă 3 cămine de canalizare pe str. Carol I; a fost asfaltată suprafaţa carosabilă în zona bl. C11 şi A38/I din Ostroveni; a fost reparată o canalizare tasată pe str. Şt. Vodă – nr. 306A; a fost reparată suprafaţa carosabilă în zona centrală la bl. G prin balastare, compactare şi turnare beton.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 47 apometre, fiind întocmite şi un număr de 10 documentaţii tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe