SC APAVIL SA a remediat două avarii la rețeaua de apă

luni, 17 august 2015

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 6 – 13 august, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

Au fost remediate 2 avarii la reţeaua de apă pe str. Constantin Stănciulescu nr. 35 şi Libertăţii – bl. I3.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Aleea Olăneşti, Ştirbei Vodă şi Libertăţii, fiind folosiţi 5 mc de material.

Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă PEHD D140 pe str. Al. Olăneşti pe o distanţă de 120 ml. Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare, procedându-se şi la amenajarea terenului afectat.

A continuat igienizarea staţiilor de pompe Feţeni, Capela, Copăcelu şi Râureni.

Au fost executate lucrări de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor în Scuarul Mircea cel Bătrân. Astfel, s-au înlocuit 90 ml ţeavă PEHD PN 10D 125 mm.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în          zonele Ostroveni, Centru, Petrişor, Nord, 1 Mai şi Zăvoi; au fost curăţate pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost turnate piese suport din beton armat; au continuat lucrările la canalizarea de la bl. E din zona centrală iar săptămâna următoare va începe montarea gurilor de scurgere; a fost reparată canalizarea menajeră prăbuşită Dn250 mm în Ostroveni – bl. C11, str. M. Eminescu; a fost executat un racord de canalizare din coloană corugată pe str. Ostroveni la ştrandul de la ADP.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 66 apometre, fiind întocmite şi un număr de 9 documentaţii tehnice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe