Șpârle și șopârle, 17.08.2015

duminică, 16 august 2015
  • Potrivit revistei „Caţavencii”, primarul din Amărăști, Constantin Drăghici, a făcut rost și el în 2013 de circa 3,3 miliarde de lei vechi. Asta a fost valoarea estimată a amenajării parcului din localitate și, culmea, asta a fost și suma la care s-a ajuns după aprige negocieri cu unicul ofertant, SC Artemis Industrie SRL. De banii ăștia, în parc s-au amenajat alei pietonale, s-a instalat mobilier stradal, s-a făcut un loc de joacă pentru copii și s-au pus câteva becuri. Un proiect numai bun pentru emisiunea Oanei Stancu, atunci când se va apuca să urle din studio la Victor Ponta și la primarii săi cu nimic deosebiți de cei ai Elenei Udrea. Doar că acest Constantin Drăghici este diferit, el fiind nu doar primar, ci și lider al formației folclorice „Haiducii din Amărăști”. Iar ca haiduc-șef, primarul a achiziționat în 2012, din bani primiți prin PNDR, echipament de sonorizare în valoare de 2,3 miliarde de lei vechi. Că pe sculele alea se va produce și trupa domniei sale, nu mai are nici o importanță. Voturi să curgă.
  • De câteva luni, în localitatea Muereasca n-a mai plouat și toate fântânile din zonă au secat. Locuitorii de aici nu prea se confruntă cu o astfel de problemă, ci mai degrabă cu inundațiile care apar atunci cand plouă puternic pe munte, iar șuvoaiele ies din albia lor. Autoritățile privesc neputincioase, iar ultima salvare au rămas călugării de la Mânăstirea Frăsinei, care coboara zilnic cu cisterne de apa potabila.
  • Combinatul chimic de la Râmnicu Vâlcea se confruntă cu grave probleme de mediu. Toate autoritățile statului român cunosc situația, dar preferă să ținsă ascuns gunoiul sub preș, în speranța că vor găsi un cumpărător care să „arunce“ cu sute de milioane de euro în „bunul“ statului român. Din păcate, aproape toate instalațiile combinatului funcționează la cota de avarie, deoarece în ultimii ani nu s-a mai investit aproape deloc în retehnologizare. Grav este faptul că, Doamne ferește, oricând se poate întâmpla aici o nenorocire, care ar putea să afecteze zeci de mii de oameni!
  • Fostul prefect de Vâlcea, avocatul Petre Ungureanu, se află în vizorul DNA în dosarul pârtiei de schi de la Vidra. Și nu numai el! Nume sonore din domeniul justiției și finanțelor publice vor da cu subsemnatul în acest dosar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe