Maraton pentru copiii născuţi prematur

duminică, 16 august 2015

Participanţii la Maratonul Olteniei au ocazia anul acesta să alerge şi să pedaleze pentru copiii născuţi prematur. Secţia de neonatologie a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlcea va putea oferi şi mai multe speranţe la viaţă, copiilor care se zbat încă din primele secunde pentru fiecare gură de aer, cu sprijinul celor prezenţi la maraton pe 29 şi 30 august, potrivit unui comunicat CEZ România. Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ România, aflat la cea de-a treia ediţie.

Statisticile în ceea ce priveşte cazurile de prematuritate nu sunt deloc îmbucurătoare, iar noi nu puteam rămâne indiferenţi la suferinţă micuţilor şi nici a părinţilor care i-au aşteptat cu braţele deschise să vină pe lume.

Copiii care vin pe lume înainte de termen au nevoie de condiţii speciale de îngrijire, condiţii pe care secţia de neonatologie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea nu le poate oferi în acest moment, deşi nevoia de sprijin este urgenţă. Alături de participanţii la Maratonul Olteniei şi împreună cu instituţiile locale şi mai ales cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea CEZ România sprijină dotarea secţiei de neonatologie cu echipamente şi materiale atât de necesare îngrijirii prematurilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe