Dezvăluiri şocante despre Salvamont Vâlcea!

joi, 13 august 2015

Dezvăluiri şocante despre Salvamont VâlceaDeţinătorul contului de Facebook Salvaţi Salvamont Vâlcea ne-a trimis următorul text:


Lista salvamontisti in cadrul Consiliului Judetean Valcea:

 

1.Mircea Lera, salvamontist cu atestat, foarte slab pe catarare, slab pe schiuri, inutil in salvari din stanca sau iarna din tura pe zapada. Absolvent de liceu la seral dar fara diploma de bacalaureat! Nu vorbeste decat limba romana si nu are aptitudini pentru studiu. In ultimii ani a fost ales de catre salvamontisti seful Salvamont Valcea. Este un slab manager si organizator deoarece din functia pe care o detine nu a facut nimic util pentru salvamont! Un om care isi creeaza alarme false pe care le rezolva singur.

2. Marcel Andreescu, salvamontist cu atestat, bun pe catarare, alpinism si schi. A fost instructor de vara in scoala de salvamont. Singurul venit il obtine din voluntariatul de la salvamont!

3. Victor Becsenescu, salvamontist cu atestat, bun pe catarare, alpinism si foarte bun pe schi. Absolvent de facultate, bun vorbitor de limba engleza. Singurul venit il obtine din voluntariatul de la salvamont!

4.Doru Paunescu, salvamontist cu atestat, foarte bun pe catarare, alpinism si schiuri. Are bune abilitati pentru orice activitate montana, autodidact in practicarea sporturilor extreme. Bun fotograf, pasionat de munte si natura. Singurul venit il obtine din voluntariatul de la salvamont!

5.Madalin Botea, salvamontist cu atestat, bun pe catarare, alpinism sau schiuri. Singurul venit il obtine din voluntariatul de la salvamont!
6.George Baicu, salvamontist cu atestat, bun pe catarare, alpinism sau schiuri. Singurul venit il obtine din voluntariatul de la salvamont!

7.Soare Florin, salvamontist cu atestat, bun pe catarare, alpinism sau schiuri. In present s-a mutat in Sibiu unde obtine venituri din alte activitati deoarece s-a saturat de neimplicarea lui Mircea Lera in problemele salvamontistilor!

8.Damien Phulpin, salvamontist fara atestat, managerul unei firme franceze din Daesti, din industria mobile. Nu participa activ in cadrul salvamont si nu poate fi un om de baza in echipa! Extrem de ocupat din cauza functiei pe care o detine. Primeste lunar bani nejustificati, pentru contractual de voluntar ce il are cu Salvamont Valcea!

9.Emil Baluta, salvamontist fara atestat, de profesie marinar. Este mai mult plecat pe vapor, dar primeste indemnizatie de la salvamont si in timpul acestor voiaje!

10.Dudu Dicu, salvamontist fara atestat, 53 de ani, supraponderal, bun prieten cu Mircea Lera, nu stie sa schieze si nu practica alpinismul sau catararea. Un om care este folosit doar vara la patrulare dar care toaca bani din bugetul salvamont!

11.Marius Gartner, salvamontist in curs de atestare, aptitudini bune pe catarare si schi. Este un om autodidact, care in ciuda celor 65 de ani, a reusit sa faca 2 scoli de salvamont. Este genul de om care reuseste in tot ceea ce isi propune si nu se da la o parte de la nici o provocare! Fost asociat la firma Nurvil, in prezent detine o fabrica ce face export in Germania.

12.Claudiu Vasilescu, salvamontist fara atestat, patronul unui service auto din Babeni. Din cauza programului incarcat, contributia lui la salvamont valcea este egala cu zero. In schimb Mircea Lera il ponteaza pentru patrulari montane sau alte activitati inexistente.

13.Valentin Andreescu, salvamontist fara atestat. Slab la catarare si pe schiuri. Perspective zero de a obtine un certificat de salvamontist. Abonat la statele de plata!

14.Dan Pirnea, salvamontist fara atestat. Director de personal in Oltchim, are ca activitate de baza dormitul cu cortul la Cantonul Cheia. Bun prieten cu Mircea Lera, acesta din urma il ponteaza in plus pentru activitati inexistente. Perspective bune pentru a obtine certificatul de salvamontist dar acest lucru nu se intampla deoarece duce lipsa de timp.

15.Denisa Pirnea, salvamontist fara atestat, ceva aptitudini pentru catarare, bune aptitudini pentru schi. Paroana unui magazin de imbracaminte. Slabe perspective de a obtine certificatul de salvamontist, deoarece in scoala de salvamont sunt respinse femeile pe criterul ca acestea nu pot face fata solicitarilor acestei meserii.

16.Arhitect Iustin Ghica a participat la o salvare si de atunci Mircea Lera i-a facut un contract de voluntar in cadrul salvamont! Abonat, fara activitate, la statele de plata ale Consiliului Judetean Valcea! Probabil fara sa stie acest lucru!

17.Ciuca Adrian, cel mai nou membru Salvamont Valcea, este nepotul presedintelui cooperativei Progresul unde cum am mai spus lucreaza sotia lui Mircea Lera. In doi ani petrecuti pe la partia de la Vidra a pus de cateva ori schiurile in picioare fara a demonstra si ca le poate stapani. Fara aptitudini de catarare si deci slabe sanse pentru a deveni salvamontist. Un om caruia ii este greu sa invete si cum se face un nod la bocanci. La singura activitate de pregatire de iarna, la care a participat, a venit imbracat in jeansi si pantofi sport. Un abonat fara merit la banul pblic! Genul de om care se stie venit pe pile si profita de acest lucru!

18. Straulea Marius, salvamontist atestat, cu abilitati in catarare si schi! Buna activitate montana!

19. Vilcan Firmilian, salvamontist atestat, asociat intr-o firma din Rm. Valcea. Bune aptitudini pentru catarare. Desi a facut scola de salvamont are lacune mari in practicarea schiului.

20. Razvan Micu, salvamontist in curs de atestare. Bune aptitudini pe catarare si in curs de invatare pe schiuri. Un om care ar putea fi de baza intr-o echipa salvamont dar care este in conflict cu Mircea Lera din cauza pontarilor partinitoare pe care acesta din urma le face.

21.Alin Radulescu- Dioda, salvamontist atestat, patronul unui restaurant din Ramnicu Valcea. Din cauza problemelor si conflictelor cu Mircea Lera nu a mai trecut in ultimul timp pe la salvamont. Gurile rele spun ca numele lui se mai regaseste inca pe statele de plata....

22-23-24 etc

Pe la Salvamont Valcea se mai gasesc si nume exotice gen “Piulita” care nu stie sa schieze sau “Bolsevicul” care nu se poate lega singur la sireturi de gras ce este! Toata aceasta compozitie ii apartine exclusiv lui Mircea Lera care de-a lungul timpului a avut grija sa isi aduca aproape prieteni sau rude, pentru a fi sigur ca in asa fel isi pastreaza caldut scaunul de sef al Salvamont Valcea!


Criterii Naţionale semnalează aceste caracterizări Consiliului Judeţean fără să şi le asume.

criterii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Dezvăluiri şocante despre Salvamont Vâlcea!”

  1. Este evident ca autorul acestor caracterizari este un frustrat care nu si-a gasit locul intr-o echipa salvamont si acum o blameaza. Nu ii cunosc pesonal pe cei enumerati , dar e normal ca intr-o echipa sa fie oameni atestati , oameni in diverse etape de atestare si neatestati , acestia fiind chiar pregavazuti de HG 77/2003 in care se specifica ca acestia pot fi folositi si la ctiunile de salvare mai usoare , pe langa resul activitatilor de patrulare , prevenire, asigurare asistenta. Daca dl. Lera a reusit sa isi starnga un nucleu de pesta de de persoane cu care sa isi desfasoare activitatea atunci este un manager bun. Ar fi bine sa ne spuna autorul acestor randuri cate cazuri de salvare a ratat dl. Lera cu echipa pe care o conduce , dar e sigur, nu poate da astfel de exemple. In privinta studiilor dlui Lera , cred ca nici autorul articolului nu are mai multe atat timp cat foloseste expresii de genul "bun pe catarare" , "invatare pe schiuri"... La pct 15 afirmatia este mai mult decat jenanta si discriminatorie ... criteriul de absolvire al scolilor salvamont nu este acela de a fi barbat sau femeie, au existat si exista femei in activitatea salvamont si singurul criteriu il reprezinta acumularea de cunostinte suficiente in domeniu. Autorul da dovada de un fin observator , este capabil sa anlizeze pe toata lumea , dar, poate ca acest lucru nu il face sa isi vada nivelul lui ...si daca nu este un justitionar public care sesizeaza tot ce i se pare lui ca e rau in societate atunci nu este altceva decat un neimplinit al soartei...

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe