Vâlceanul Gheorghe Deaconeasa a apărut la Gâdea şi a denunţat pe toată lumea

miercuri, 5 august 2015

 

Fostul director al Ocolului Silvic Valcea, Gheorghe Deaconeasa, a apărut marţi seara la Sinteza zilei unde a povestit cum a fost şantajat de PDL prin instituţiile statului şi a fost la un pas de a intra în puşcărie, după ce a cazut in dizgratia lui Gheorghe Flutur şi a Elenei Udrea. Iniţial, fostul director, care, prin familia lui, deţine peste 100 de hectare de teren, a fost sfătuit să doneze 22 de hectare pentru construcţia unei pârtii de schi în zona Vidra.

Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Elena Udrea, a mai vrut încă şase hectare, spune Deaconeasa. Insa nu pentru pârtia de schi, ci pentru 2 persoane fizice, apropiate de Elena Udrea. Contactaţi pentru a confirma sau a dezminţi varianta lui Deaconeasa, reprezentanţii PDL au refuzat să intervină în emisiune.

Gheorghe Deaconeasa, mandatar a peste 100 de hectare de teren a ajuns în această situaţie pentru că în 2008 a vrut să construiască în parteneriat cu statul o pârtie de schi în zona Vidra. Pe fir au intrat însă oamenii Elenei Udrea, din Ministerul Turismului.

Gheorghe Deaconeasa a făcut sesizări peste sesizări. La şefii DNA, la Ministerul Turismului şi chiar şi la mai marii PDL. A avut o întâlnire inclusiv cu Ioan Oltean, dar nimeni nu i-a rezolvat problema.
Deaconeasa a mai afirmat că arhitectul Mihai Prădatu s-a sinucis fiindcă a fost hăituit deoarece ştia prea multe despre mafia de la Vidra, că în afacerea pîrtiei de schi sunt implicaţi Breazu, Stănescu şi Mihăilă, adică oameni ai Elenei Udrea, fostul prefect Bebe Ungureanu nefiind nici el străin de acest caz. (criterii.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe