Preşedintele interimar al PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu: „În PSD trebuie să câştige echipa şi nu trebuie să le dăm satisfacţie liberalilor, certându-ne între noi!”

miercuri, 5 august 2015

 

 

Domnule Constantin Rădulescu, cum va decurge Confeinţa de Alegeri a PSD-ului?

R. Aşa cum am mai spus-o, îmi doresc foarte tare ca această Conferinţă să reprezinte evenimentul politic al anului 2015. Este un moment de trecere în care generaţia tânără începe să construiască un nou proiect care trebuie să se ridice la înălţimea aşteptărilor predecesorilor noştri. Atât domnul Iulian Comănescu cât şi domnul Ion Cîlea, Dumnezeu să-l odihnească, împreună cu echipele pe care le-au condus, au scris o pagină frumoasă în istoria acestui partid. Cred că vineri 7 august, delegaţii care vor fi prezenţi la Centrul de Expoziţii şi Evenimente Sofianu din Troianu în cadrul Conferinţei, care va începe la orele 18:00 trebuie să dea partidului o echipă care să se raporteze la performanţele din trecut şi să creioneze strategii bazate pe provocările din prezent şi viitor.

Chiar aşa? Cu ce provocări se confruntă PSD-ul acum?

R. Păi din păcate cu unele provocări de ordin intern despre care vom vorbi în interiorul partidului dar şi cu unele de ordin extern reprezentate de fanaticii pedelişti şi penelişti care vor cu orice preţ să pună mâna pe putere în România uitând ce nenorociri au adus asupra acestei ţări.

Nu aţi răspuns provocărilor sau, mă rog, nedumeririlor contracandidatului dumneavoastră prin intermediul presei. O faceţi acum?

R. Nu. Nu am să o fac nici acum pentru că eu nu am să le dau satisfacţie liberalilor şi să mă cert prin presă cu colegii mei. Laurenţiu a fost la toate Conferinţele la care am fost şi eu şi dacă avea ceva de obiectat putea să o facă atunci. Altfel, devine suspect acest tip de comportament. Dar repet: nu vreau să le dau satisfacţie liberalilor şi să mă cert cu ei prin presă.

Câţi delegaţi aşteptaţi la Conferinţă?

R. Aşteptăm în jur de 700 de delegaţi desemnaţi în Conferinţele Organizaţiilor ale căror documente există la sediul de partid.

Cu ce mesaj îi veţi întâmpina pe delegaţi şi ce le promiteţi pentru a vă vota?

R. Cred că oamenii sunt sătuli de promisiuni şi prin simplul fapt că votul va fi secret, în cabine de vot, îmi doresc foarte tare ca delegaţii să aleagă o echipă care să facă faţă războiului politic şi provocărilor care vor urma. În rest, o să spun mai multe la Conferinţă şi oricum oamenii sunt sătuli de vorbe. După alegeri trebuie să trecem la fapte şi să pregătim partidul pentru câştigarea majorităţii în Consiliul Judeţean, Consiliile Locale şi cel mai mare număr de primari din judeţ!

Un mesaj pentru contracandidatul dumneavoastră?

R. Îi doresc multă sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Preşedintele interimar al PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu: „În PSD trebuie să câştige echipa şi nu trebuie să le dăm satisfacţie liberalilor, certându-ne între noi!””

  1. DILETANTISMUL, AMATORISMUL SI INCOMPETENTA SE INCEARCA A FI CAMUFLATE PRIN VORBARIE MULTA SI FARA ROST, PRIN DEMAGOGIE, LAUDA DE SINE SI MULTA, MULTA INFATUARE !!!
    ASTA NU E SOCIAL-DEMOCRATIE, BRE, NEA' COSTY, CI E UN VERITABIL CIOCOISM ...

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe