Șpârle și șopârle, 03.08.2015

duminică, 2 august 2015

• Un ipochimen bătrân care parazitează activitatea la societatea de transport ETA este chiar preşedintele consiliului de administraţie, Ion Iorgu. În vârstă de 72 de ani, Ion Iorgu a fost „călit” înainte de 1990 la... şcoala de partid PCR „Ştefan Gheorghiu”. Numirea lui Iorgu în fruntea ETA s-a făcut doar pe baze politice, pentru că acesta are un CV subţire: a absolvit doar un liceu, între 1960-1979 a lucrat ca maistru la IJCM Vâlcea, iar între 1979-1987 a fost lucrător cu „munca politică” la Consiliul Popular Judeţean Vâlcea. Poate ar fi bine ca Adunarea Acţionarilor şi Primăria să declanşeze urgent concurs pentru selectarea unui nou şef la consiliul de administraţie al ETA, o persoană tânără şi bine pregătită în domeniu!

• Absolut de neînţeles gestul consilierului local Adi Panduraşu, care a ales... să plece în chiar timpul şedinţei Consiliului Local al Râmnicului, desfăşurată joi, 30 iulie. Panduraşu s-a ridicat şi a părăsit sala, nemulţumit de jocurile de culise ale consilierilor liberali şi independenţi, care au respins unele proiecte de hotărâri iniţiate de primarul interimar Ion Gigi Matei. Gestul lui Adi Panduraşu a fost urmat la câteva minute de consilierul local liberal Gheorghe Ioniţă (zis „Piticul Atomic”). Aceste absenţe au dus într-un final la situaţia ca să nu existe suficiente voturi pentru alegerea unui preşedinte de şedinţă pentru următoarele trei luni, întrucât cele două propuneri - Eusebiu Veţeleanu şi Gheorghe Mihăilescu - nu au întrunit numărul minim de voturi prevăzut de lege.

• Întrebare retorică primită de la un cititor cu „ochi albaștri“, bine informat: „Ar putea totuși să se autosesizeze DIICOT-ul și Directia Antidrog în legătură cu activitățile fiului domnului Enache. Să cerceteze, să afle cum și de unde își permite dânsul casă pe Strada Paris din Capitală, mașini de 300.000 euro și plus multe alte distracții de zeci de mii de euro?! Dar oricum trăim într-o tara unde dacă ”Tati” e prieten cu cine trebuie și a făcut business cu Oltchimul nu este o problemă! A strâns și el câteva milioane de euro din zona respectivă...“

• Găștile PNL-iștilor fac legea în județ și la Spitalul Județean. Partid istoric și boieresc își vede doar propriul interes. La fel ca pe vremuri, votanții cei mulți și naivi trebuie să se mulțumească în continuare cu sărăcia, birurile, amenzile, penalităţile şi confiscările. Cum a fost acum 100 de ani când mai tot românul era mămăligar și opincar tot astfel va ajunge și azi, pentru că se lasă mânat de liberali. La Spitalul Județean și nu numai, furia galbenă condusă de Hitlerică Muican nu respectă termenele de contestație la angajări, acestea făcându-se doar pe pile şi şpăgi. Firmele de casă ale dictatorului Muican fac aprovizionările iar dacă nu faci parte din găștile galbene ești condamnat la faliment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Șpârle și șopârle, 03.08.2015”

  1. Dar de pensionarul de la Piete Prest care a fost prins furand la locul anterior de munca si promovat director cand scapam? Ca produce doar prejudicii si la Piete Prest, incepand de la distrugerea unui autoturism pe care l-a folosit in interes personal si terminand cu achizitii dubioase...

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe