Primarul Gigi Matei le mulţumeşte tuturor celor care au contribuit la organizarea şi desfăşurarea Zilelor Imnului Naţional

duminică, 2 august 2015

 

 

Timp de mai bine de o săptămână, Râmnicul, fidel tradiţiei începută în urmă cu aproape două decenii, a sărbătorit, cu fast şi cu o multitudine de evenimente de toate genurile, Zilele Imnului Naţional. A fost o sărbătoare care a angrenat mii de cetăţeni sau vizitatori ai oraşului, pentru a cărei reuşită se cuvin aduse mulţumiri tuturor celor care au contribuit la organizarea şi desfăşurarea sa.

Vreau să mulţumesc pe această cale instituţiilor şi asociaţiilor care au contribuit la complexul program: Asociaţia Judeţeană ”Sportul pentru Toţi” - responsabilă de toate competiţiile cuprinse sub genericul ”Cupa Imnului”, Asociaţia ”Fabrica de Evenimente” – iniţiatoarea Festivalului de Film ”Cinevil”, Uniunea Artiştilor Plastici Vâlcea, Asociaţia ”PLOPART”, Fotoclubul ”Floarea de Colţ”, Muzeul Judeţean ”Aurelian Sacerdoţeanu” şi Muzeul Memorial ”Nicolae Bălcescu” – organizatoare a numeroaselor expoziţii vernisate în aceste zile, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea – responsabil pentru cea de-a 18-a ediţie a Târgului Meşterilor Populari din România, Filarmonica ”Ion Dumitrescu”, Teatrul Municipal ”Ariel” şi Fanfara ”Gabriel Chaborschi” – care i-au încântat pe melomani şi pe iubitorii de teatru cu reprezentaţii de calitate şi care au adus un plus de culoare evenimentelor din 29 iulie, Palatul Copiilor Râmnicu Vâlcea – care a contribuit semnificativ la derularea tuturor manifestărilor din Parcul Mircea cel Bătrân, Centrul de Instruire pentru Geniu, EOD şi Apărare CBRN ”Panait Donici” – partenerul tradiţional al Primăriei în organizarea ceremonialului de Ziua Imnului Naţional, sau SC Musyk Gola - responsabilă de derularea evenimentelor de pe splaiul Independenţei.

Se cuvin aduse mulţumiri şi tuturor sponsorilor care au făcut ca acest ambiţios program să prindă viaţă, între care figurează, ca în fiecare an, brand-ul Golden Brau.

De o deosebită importanţă a fost şi prestaţia forţelor de ordine care, ca la fiecare sărbătoare publică de amploare, au asigurat în mod profesionist ordinea, liniştea publică şi siguranţa râmnicenilor în timpul festivităţilor: Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Poliţia municipiului, Biroul Siguranţă Rutieră, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”General Magheru”, Poliţia Locală şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Mai trebuie menţionată contribuţia la conceperea, organizarea şi derularea tuturor evenimentelor cuprinse în calendarul sărbătorii a unor departamente din cadrul Primăriei municipiului, a Direcţiei Administrarea Domeniului Public şi a S.C. Pieţe Prest S.A.

Iar o parte din reuşita acestor evenimente se datorează, fără îndoială, şi promovării intense făcute de mass-media locală şi regională, căreia doresc să-i mulţumesc pentru colaborare.

Totodată vreau să adresez celor afectaţi de deranjul inerent unei manifestări de o asemenea anvergură scuzele de rigoare şi să le mulţumesc, în acelaşi timp, pentru înţelegerea arătată.

Dar, mai ales, vreau să le mulţumesc tuturor râmnicenilor care au participat la evenimentele dedicate ediţiei de anul acesta a sărbătorii Imnului Naţional, bucurându-se, chiar mai mult decât la ediţiile precedente, de cea mai importantă sărbătoare a comunităţii noastre.

 

 

Gigi Ion Matei

Primar interimar

Festivalului de Film ”Cinevil”, Uniunea Artiştilor Plastici Vâlcea, Asociaţia ”PLOPART”, Fotoclubul ”Floarea de Colţ”, Muzeul Judeţean ”Aurelian Sacerdoţeanu” şi Muzeul Memorial ”Nicolae Bălcescu” – organizatoare a numeroaselor expoziţii vernisate în aceste zile, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea – responsabil pentru cea de-a 18-a ediţie a Târgului Meşterilor Populari din România, Filarmonica ”Ion Dumitrescu”, Teatrul Municipal ”Ariel” şi Fanfara ”Gabriel Chaborschi” – care i-au încântat pe melomani şi pe iubitorii de teatru cu reprezentaţii de calitate şi care au adus un plus de culoare evenimentelor din 29 iulie, Palatul Copiilor Râmnicu Vâlcea – care a contribuit semnificativ la derularea tuturor manifestărilor din Parcul Mircea cel Bătrân, Centrul de Instruire pentru Geniu, EOD şi Apărare CBRN ”Panait Donici” – partenerul tradiţional al Primăriei în organizarea ceremonialului de Ziua Imnului Naţional, sau SC Musyk Gola - responsabilă de derularea evenimentelor de pe splaiul Independenţei. Se cuvin aduse mulţumiri şi tuturor sponsorilor care au făcut ca acest ambiţios program să prindă viaţă, între care figurează, ca în fiecare an, brand-ul Golden Brau. De o deosebită importanţă a fost şi prestaţia forţelor de ordine care, ca la fiecare sărbătoare publică de amploare, au asigurat în mod profesionist ordinea, liniştea publică şi siguranţa râmnicenilor în timpul festivităţilor: Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Poliţia municipiului, Biroul Siguranţă Rutieră, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”General Magheru”, Poliţia Locală şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Mai trebuie menţionată contribuţia la conceperea, organizarea şi derularea tuturor evenimentelor cuprinse în calendarul sărbătorii a unor departamente din cadrul Primăriei municipiului, a Direcţiei Administrarea Domeniului Public şi a S.C. Pieţe Prest S.A. Iar o parte din reuşita acestor evenimente se datorează, fără îndoială, şi promovării intense făcute de mass-media locală şi regională, căreia doresc să-i mulţumesc pentru colaborare. Totodată vreau să adresez celor afectaţi de deranjul inerent unei manifestări de o asemenea anvergură scuzele de rigoare şi să le mulţumesc, în acelaşi timp, pentru înţelegerea arătată. Dar, mai ales, vreau să le mulţumesc tuturor râmnicenilor care au participat la evenimentele dedicate ediţiei de anul acesta a sărbătorii Imnului Naţional, bucurându-se, chiar mai mult decât la ediţiile precedente, de cea mai importantă sărbătoare a comunităţii noastre. Gigi Ion Matei Primar interimar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe