Șpârle și șopârle, 30.07.2015

miercuri, 29 iulie 2015

• De o grandomanie fără margini dau dovadă șefii din Râmnicu Vâlcea ai societății de salubrizare Romprest! Luni, ziua în amiaza mare, toate arterele principale din oraș au fost „inundate” de zeci de utilaje de salubrizare ale societății în cauză, coloana de mașini trecând și prin fața sediului Primăriei Râmnicului. Redăm numai ce a scris un râmnicean supărat pe Facebook legat de acest aspect: „Cu ce drept se blochează traficul în oraș? Este legal? Pentru «defilarea» firmei Romprest? Credeam că au venit pentru altceva! Solicit verificarea legalității acțiunii! De ce Poliția însoțește mașinile Romprest? De ce cheltuim bani publici și blocăm traficul locuitorilor? Pentru spectacolul ieftin al unei firme private? Cu ce drept? Cu autorizarea cui?” Vom vedea de ce sunt capabili oamenii de la Romprest după data de 1 august, atunci când vor prelua efectiv serviciul de salubrizare din Râmnic, după o „dictatură” de peste 10 ani a firmei Urban.

• Directorul executiv de la Primăria Râmnicului, Liviu Miftode, a întocmit un „mirositor” caiet de sarcini pentru componente pentru dotarea locurilor de joacă amplasate pe domeniul public al municipiului Râmnicu Vâlcea. Pentru 7 tobogane drepte, 15 elemente pe arc și 15 mp dale cauciuc tip Granuloflex se cere un preț „estimativ” de peste 1 miliard de lei vechi. Pentru o licitație similară cu iz penal, fostul primar Mircia Gutău a fost condamnat la închisoare.

• Am aflat ce avere deţine doctorul Dan Ponoran, noul manager al Spitalului Judeţean Vâlcea. Astfel, Ponoran deţine trei terenuri, două apartamente şi o vilă (fără a menţiona localităţile). Pe lângă aceste bunuri imobile, Dan Ponoran mai are o maşină Volkswagen Tiguan, bijuterii de 10.000 euro, conturi bancare de circa 27.000 euro, şi venituri în 2014 de 14.000 euro: de la Spitalul Judeţean Vâlcea, de la SC Elada SRL, CMI Ponoran Dan, Berlin Chemie Menarini şi Recordati România. La toate acestea mai adăugăm faptul că Dan Ponoran a încasat recent circa 276 milioane de lei vechi în urma vânzării unui autoturism Volvo S40.

• Mama lui Gigi Becali este una dintre cele mai darnice credincioase cu mânăstirile vâlcene. Alexandrina Becali a ajutat inclusiv Mânăstirea Iezer din Olănești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Șpârle și șopârle, 30.07.2015”

  1. De preluat deseurile le pot prelua. Dar unde le duc? Statie de sortare nu au iar la rampa Feteni nu-i primeste cu deseurile nesortate. Am facut licitatie pentru ce? Ca sa castige cineva un banut? Si pentru asta incalcam legea de cate ori vrem si de cate ori trebuie ca sa ne atingem scopul, asa-i?
    Se stie foarte bine si in primarie si la Agetia de Mediu si Garda de Mediu ca fara statia de sortare a Urbanului, si pina la punerea in functiune a unei noi statii in POS, nu se poate face LEGAL managementul deseurilor in Rm Valcea. CLAR?

  2. O intrebare de logica elementara:de ce a incasat Ponoran bani de la 2 firme de medicamente?Ceva similar cu ce ancheteaza zilele acestea DNA pe la Cluj?

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe