Activitate intensă a Apavil în Băile Govora, Horezu şi Băbeni

duminică, 26 iulie 2015

 

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil – Centrul de Exploatare Vest a executat o serie de lucrări în ultima perioadă în întreaga arie de operare. Astfel, în sectorul Govora au fost finalizate lucrările de înlocuire a branşamentelor şi legăturilor pe conductă PEHD pe str. Eroilor, au avut loc intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie a apei potabile în comuna Frânceşti, s-au înlocuit şi montat apometre atât defecte, cât şi la noi utilizatori.

În sectorul Horezu au fost executate o serie de lucrări: montare conductă PEHD, inclusiv umplutura în şanţ şi aducere la stare iniţială, la lucrarea „Înlocuire reţea alimentare cu apă potabilă şi refacere branşamente Vaideeni – Izvorul Rece”; inlocuit apometre defecte şi au avut loc o serie de intervenţii pentru eliminarea pierderilor de apă pe conducta transport apă brută OL . În Rîmeşti – Horezu au fost decolmatate şi curăţate manual prizele de captare de suprafaţă.

În sectorul Băbeni s-a procedat la monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de apă Predeşti şi Corbi ( comuna Nicolae Bălcescu), a staţiei de epurare Valea Bălcească, a staţiei de apă Şirineasa şi a staţiilor de epurare Şirineasa şi Slăviteşti. De asemenea, au avut loc intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuşie a apei potabile situate în Băbeni- pe str. Petrolului, Unirii, Şcolii, Calea lui Traian şi la doi hidranţi pe str. Ariei.

Alte lucrări importante din sectorul Băbeni au vizat: înlocuirea apometrelor la branşamentele individuale în Băbeni, str. Teilor, Şirineasa şi Nicolae Bălcescu; urmărirea lucrărilor de săpătură mecanică la montarea conductelor de apă şi canalizare pe str. Ungureni şi Calea lui Traian, precum şi la montarea conductelor de canalizare pe str. Uzinei, Romani, Pădureşu, Mărculeşti; punerea în funcţiune a staţiilor de pompare şi repompare în Romani şi Băbeni ( Pădureţu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe