SC Apavil SA a remediat 6 avarii la rețeaua de apă

miercuri, 22 iulie 2015

 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 13 iulie – 17 iulie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

Au fost remediate 6 avarii la reţeaua de apă pe str. Feţeni – Intrarea Mierlei, Ştirbei Vodă nr. 28 şi 284, Nicolae Bălcescu nr. 63, Carol I – bl. 3 şi Constantin Stănciulescu nr. 31.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Ştirbei Vodă nr. 28 şi 280 şi Aleea Olăneşti.

Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă PEHD D110 pe str. Al. Olăneşti pe o distanţă de 43 ml. Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare, procedându-se şi la amenajarea terenului afectat.

A continuat igienizarea staţiilor de pompe Feţeni, Capela, Copăcelu şi Râureni.

A fost înlocuit un branşament de apă potabilă OI cu ţeavă PEHD Ø40 pe str. Ionescu Cheianu – bl. 72 şi 73. A fost întocmit necesarul de materiale în vederea înlocuirii reţelei de apă potabilă OI cu ţeavă PEHD PN10 Ø110 pe str. Ionescu Cheianu la bl. 72 şi 73.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere înzonele Ostroveni, Libertăţii şi 1 Mai; au fost curăţate pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost turnate piese suport din beton armat; au continuat lucrările de curăţare a colectorului de canalizare de pe str. Eroilor – Libertăţii; a fost montat un clapet antirefulare Dn 160 mm pe str. Goranu nr. 42.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 48 apometre, fiind întocmite şi un număr de 12 documentaţii tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe