Şpârle şi şopârle, 20.07.2015

luni, 20 iulie 2015

• Revenim şi tragem din nou un semnal de alarmă foarte important către Primărie şi asociaţiile de proprietari din Râmnicu Vâlcea: societatea Romprest NU este pregătită 100% să preia serviciul de salubritate din municipiu începând cu data de 1 august 2015. Cu toate că au mai rămas doar 10 zile până la acest moment, Romprest nu are la acest moment parcul de maşini necesare şi muncitorii aferenţi pentru a face faţă unui asemenea volum de muncă. Firma în cauză abia şi-a încropit un mic sediu administrativ în centrul oraşului, însă nu este de ajuns. Având în vedere că este mijlocul verii şi se înregistrează temperaturi caniculare, există pericolul ca, după 1 august, Râmnicul să se confrunte cu un „dezastru ecologic”, de genul ce se întâmplă acum în Cluj Napoca: munţi de gunoaie menajere în plin centrul oraşului din cauza unor litigii între societăţile de salubrizare.

• Președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, se folosește cu tupeu și nerușinare de mașinile Consiliului Județean Vâlcea. Ultima ispravă: vineri, 17 iulie, mașina președintelui CJ, un VW Jetta alb, a fost văzută la scara blocului unde locuiește Buican. Șeful liberalilor s-a deplasat cu acest autoturism, condus de un șofer angajat al CJ, la Olănești unde a participat la festivitatea inaugurală a „Zilelor Orașului“.

• Cheltuielile cu medicamentele la Spitalul Judeţean Vâlcea continuă să se menţină la cote ridicate, deşi, în realitate, pacienţii internaţi sunt în mare parte... vitregiţi. Spre exemplu, în luna mai, s-a atins un nou maxim istoric, de peste 13 miliarde de lei vechi, din care 3,6 miliarde de lei vechi consum medicamente spital şi 9,6 miliarde de lei vechi consum medicamente prin programe naţionale de sănătate.

• Witold Urbanowski, directorul general al Uzinelor Sodice Govora, este un sportiv prin excelență. Managerul sodist iubește, în special, sporturile extreme de iarnă, fiind un bun schior. În zilele toride de vară, Witold preferă să se plimbe cu bicicleta, echipat corespunzător: cască, mănuși, îmbrăcăminte adecvată. Sâmbăta aceasta, veșnic tânărul și neliniștitul director polonez s-a plimbat cu bicla pe străduțele abrupte din stațiunea Băile Govora. La fel de echipată și de energică s-a dovedit a fi și companioana lui musiu Urbanowski, o doamna blondă, simpatică, trecută de prima tinerețe, dar încă în formă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe