Stimulente financiare pentru angajatori!

miercuri, 15 iulie 2015

 

 

Legea nr.72/2007 privind stimularea încadrării în muncă a elevilor şi studenţilor stabileşte acordarea unui stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului social de referinţă al asigurărilor pentru şomaj şi stimulării ocupării forţei de muncă în vigoare, angajatorilor care încadrează elevi şi studenţi pe perioada vacanţelor, respectiv 250 de lei lunar pentru fiecare persoană.

Stimulentul financiar se acordă la cererea angajatorului din bugetul asigurărilor pentru şomaj, pe o perioada maximă de 60 de zile lucrătoare într-un an calendaristic.

În vederea obţinerii stimulentului financiar, angajatorii vor trebui să încheie o convenţie cu agenţia pentru ocuparea forţei de muncă judeţeană, în termen de 30 de zile de la data angajării elevilor şi studenţilor aflaţi în vacanţă.

În acest sens, invităm atât angajatorii vâlceni interesaţi, cât şi elevii şi studenţii aflaţi în vacanţă să se adreseze Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea în vederea ocupării unui loc de muncă cu subvenţionarea lui pe perioada verii.

Relaţii la telefon: 0250735608.

Persoane de contact: Bîrlogeanu Alexandra, Rădulescu Elena.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe