Criminalul de la Călimănești, reținut de procurori

miercuri, 15 iulie 2015

 

 

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 11 iulie 2015, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului Crăciun Mădălin Robert sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Totodată, s-a luat măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore faţă de acesta. La data de 11 iulie 2015, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă au rezultat următoarele:

În dimineața zilei de 10 iulie 2015, în jurul orelor 04.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între inculpatul Crăciun Mădălin Robert şi victima I.C., care se ocupa cu paza şi securitatea complexului Casa Românească, a izbucnit un conflict spontan pe terasa localului Popasul Casa Românească din Călimănești,moment în care inculpatul a exercitat acte de agresiune asupra victimei, în urma cărora a rezultat decesul acesteia.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe