Șpârle și șopârle, 13.07.2015

luni, 13 iulie 2015

• Deținem informații că unul dintre liderii liberali vâlceni încasează șpăgi de mii de euro lunar de la diverși oameni de afaceri din județ, și nu numai, pentru diferite comisioane. Ipochimenul muritor de foame în urmă cu câțiva ani se folosește de relațiile de la București pentru a pune presiune pe afaceriști și directorii de instituții. Hoțul strigă hoții! Individul este mare scriitor pe la diferite instituții, unde îi pictează pe cei care nu vor să cotizeze. Politrucul galben încearcă să-și ascundă praful dintre degete și furnicile din tălpi, îndeletnicindu-se mai nou cu vânătoarea, tenisul și alte preocupări de orășean. Tipul nu are scrupule, nu are tată, nu are mamă și le-o trage la greu până și prietenilor celor mai apropiați. Sictir, golanule! La muncă, nu la mână întinsă! Vom reveni!

• Un primar „miliţian” de comună din zona oraşului Horezu face presiuni colosale şi varsă ameninţări pe la mai mulţi directori de instituţii de stat din Vâlcea pentru a-şi realiza unele interese care vizează câştiguri materiale sau angajări „pe pile”. Ipochimenul se laudă cu relaţiile pe care le-ar avea pe la Bucureşti, la Prefectura Vâlcea, sau pe la oamenii cu „ochii albaştri”.

• La termenul legal prevăzut de lege, opt consilieri locali liberali şi independenţi au depus o cerere de convocare a unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local al Râmnicului pentru luni, la orele 15, numai că primarul interimar şi înlocuitorul secretarului Primăriei, Petre Cazan, nu au vrut să întocmească materialele şi să aprobe ordinea de zi. În aceste condiţii, şedinţa nu va mai avea loc şi se aşteaptă „extraordinara” de marţi, 14 iulie. Proiectele de hotărâri vizau înlocuirea lui Ion Gigi Matei cu Eduard Vîrlan, schimbarea reprezentaţilor AGA la societăţile Pieţe Prest şi ETA, precum şi propunerile respinse în şedinţa din 30 iunie. Consilierul local independent Eusebiu Veţeleanu spunea zilele trecute pe Facebook: „La începutul săptămânii viitoare (aceasta - n.r.) noi am convocat o şedinţă extraordinară, în cadrul căreia am pus pe ordinea de zi şi bugetul, şi proiectul pentru Zilele Imnului şi alte proiecte importante pentru oraş. Personal nu am nici o înţelegere cu PNL, iar dacă în locul liberalilor în Consiliul Local ar fi fost unguri, rromi, ţărănişti, comunişti... m-aş fi aliat cu ei pentru bunul mers al oraşului. Aşadar, cine pe cine tradează?”

• Anul 2014 poate fi considerat un an norocos pentru prefectul Dumitru Cornoiu: s-a ales cu un „cadou” de 470 milioane de lei vechi de la AJOFM Vâlcea, în urma unor hotărâri judecătoreşti. La suma respectivă îi mai putem adăuga prefectului Cornoiu cei 610 milioane de lei vechi din cele 9 luni din 2014 de la Prefectură, plus 173 milioane de lei vechi tot de la AJOFM, şi încă 70 milioane de lei vechi ca indemnizaţie de alegeri(!). Numai în ultimele luni, prefectul Cornoiu a avut bani să pună „la ciorap” în sumă totală de 550 milioane de lei vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe