SC Apavil SA igienizează stațiile de pompare din municipiu

duminică, 5 iulie 2015

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 29 iunie – 3 iulie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.
Au fost remediate 6 avarii la reţeaua de apă pe str. Teodor Bălăşel nr. 8, Colonia Nuci – barăcile 5 şi 8, Daniil Ionescu nr. 56, N. Titulescu (Dovali) şi Râureni.
Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Teodor Bălăşel nr. 8 şi Nicolae Titulescu (Dovali), fiind folosite 2,5 tone de material.
Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă PEHD D110 pe str. Al. Olăneşti. Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare, procedându-se şi la amenajarea terenului afectat.
A continuat igienizarea staţiilor de pompe Feţeni, Râureni şi Popa Şapcă.
A fost asigurată asistenţa tehnică în urma solicitărilor la următoarele adrese: Copăcelu nr. 147 şi Brânduşelor nr. 4.
A fost înlocuit un branşament de apă potabilă OI cu ţeavă PEHD Ø40 pe str. Ionescu Cheianu – bl. 74. De asemenea, s-a înlocuit reţeaua de apă potabilă OI cu ţeavă PEHD PN10, Ø90 pe o distanţă de 60 ml pe str. Ionescu Cheianu – bl. 74. Lucrările vor continua şi săptămâna următoare.
Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în zonele Ostroveni, 1 Mai, Centru, Zăvoi, Nord, Libertăţii – Eroilor şi Colonia Nuci; au fost curăţate pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; a fost executată armătură sudată din plasă STR8 pentru turnarea pieselor suport din beton armat; a fost montat un capac de canalizare compozit la bl. A11/I – Ostroveni; a fost montată o ramă cu capac carosabil pe str. M. Viteazu; a fost montată o ramă cu capac de canalizare compozit şi piesa suport din beton armat – bl. N14, str. H. Coandă; a fost refăcută suprafaţa carosabilă prin turnarea de beton C18/22,5 pe str. Dr. Hacman, la bl. 83.
Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 19 apometre, fiind întocmite şi un număr de 13 documentaţii tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe