Din fotbalist la Damila Măciuca a ajuns hair-stilistul lui Connect-R

duminică, 5 iulie 2015

Dupa ce a practicat fotbalul de la zece ani si si-a dorit sa ajunga fotbalist de talie internationala, planurile lui Gratian Smedescu s-au schimbat. Chiar daca avea sanse, spun fostii sai antrenori, o intamplare nefericita l-a facut pe Gratian sa puna ghetele in cui si sa se indrepte spre o alta meserie, cea de stilist.
Conform aggregatornews.com, în urma cu trei ani, tanarul era atacant la Damila Maciuca, insa Claudiu Niculescu l-a pus pe liber, hotarand ca nu mai are nevoie de el. ,Am avut un gust amar atunci cand Niculescu a renuntat la mine. Sunt convins ca ma puteam ridica la pretentiile lui, daca mi se dadea sansa sa arat ce pot”, spune dezamagit fostul fotbalist.
Gratian nu a vrut sa mai auda de fotbal, asa ca s-a indreptat catre o alta meserie. A facut un curs de stilist si a fost angajat la un salon din Bucuresti intr-un timp record, ajungand unul din cei mai buni hair-stilisti. si asa se face ca pe mana lui Gratian au ajuns cantareti precum Connect-R, baietii de la TWO (Mihai Gruia si Sorin Brotnei), dar si mai multi sportivi. ,De la minge la foarfeca a fost doar un pas, mai ales ca eram atras de partea asta cu parul si cu ingrijirea lui”, spune Gratian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe