Peştera lui Ali Baba, în Horezu: zeci de piese de mobilier vechi, tablouri, candelabre şi alte obiecte de colecţie au fost descoperite de către poliţiştii din judeţul Vâlcea

vineri, 3 iulie 2015
Zeci de piese de mobilier vechi, tablouri, candelabre şi alte obiecte de colecţie au fost descoperite de către poliţiştii din judeţul Vâlcea în urma a două percheziţii domiciliare făcute în Horezu, deţinătorii obiectelor scoase la vânzare neputând justifica provenienţa acestora.

 

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, numeroase obiecte de valoare au fost descoperite în urma a două percheziţii domiciliare făcute cu o zi în urmă la locuinţe din oraşul Horezu, în cadrul unui dosar în care poliţiştii fac cercetări cu privire la infracţiunea de furt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Anchetatorii au deschis acest dosar penal după ce au fost sesizaţi că piese de mobilier vechi, tablouri şi alte obiecte de valoare au fost sustrase dintr-o locuinţă din comuna Tomşani, judeţul Vâlcea.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au aflat că unele dintre bunurile reclamate ca fiind furate din casa din Tomşani au fost scoase la vânzare de către persoane care nu pot justifica provenienţa acestora.

În urma percheziţiilor făcute la domiciliile suspecţilor, poliţiştii au descoperit bunurile furate din casa din Tomşani, dar şi peste 130 de obiecte de valoare, respectiv piese de mobilier, candelabre, oglinzi din cristal, maşini de cusut vechi, tablouri, icoane pictate pe lemn şi pe sticlă, pentru care deţinătorii nu au putut prezenta documente justificative privind provenienţa şi în privinţa cărora se fac cercetări pentru a se stabili facă au fost furate.

Poliţiştii în colaborare cu reprezentanţii ANAF Vâlcea continuă ancheta în acest caz pentru a afla provenienţa bunurilor găsite la cele două percheziţii şi pentru a stabili dacă activitatea de comerţ cu aceste obiecte de valoare se desfăşura în mod legal. (gandul.info)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe