Mihai Bălan i-a învins pe fraţii Cristescu de la firma Begacom

miercuri, 1 iulie 2015

• „Nu mor caii când vor câinii!”

• afaceriştii Cristescu din Timişoara au pierdut procesul cu CET Govora. Aceştia cereau 6 milioane de euro

Consemnăm încă un succes al fostului director general al CET Govora, dr. Ing. Mihai Bălan. A fost câştigat definitiv procesul intentat în urmă cu aproximativ 8 ani de afaceriştii timişoreni Cristescu, patroni ai societăţii Begacom din Timişoara.

Fraţii Cristescu cereau în instanţă suma halucinantă de 6 milioane de euro provenită din anumite inginerii financiare puse în schemă la Uzinele Sodice Govora. Povestea este una lungă, dar nu are nici un sens să o detaliem aici. Important este că pretenţiile halucinante ale băieţilor deştepţi din Banat au fost anulate de magistraţi, care i-au pus cu botul pe labe pe afaceriştii dornici de câştiguri colosale nemuncite.

Cozile de topor care cântă prohodul CET Govora au mai primit, iată, o lovitură, fiind nevoite să închidă ciocul. Actuala echipă managerială de la CET Govora abordează cu realism, profesionalism şi pe criterii de eficienţă economică întreaga activitate a societăţii aflată în subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea.

Dacă politrucii vâlceni nu-şi vor băga nasul în curtea CET Govora acesta are toate şansele să-şi redreseze activitatea și să rămână un factor de stabilitate pe platforma industrială a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe