Șpârle și șopârle, 29.06.2015

duminică, 28 iunie 2015

• Vineri la prânz, Manea Balcan, patronul firmei Veromi Pan, a fost văzut „călcând pe bec” în intersecţia străzilor Nicolae Bălcescu cu 22 Decembrie din Râmnicu Vâlcea, la volanul Mercedesului alb din dotarea personală. Imediat, Poliţia Rutieră l-a oprit în faţa Sălii Sporturilor pentru a-i întocmi proces-verbal de contravenţie şi a-l sancţiona cu amendă.

• De la distanţa concediului... pre-natal, Loredana Predescu, preşedintele (încă!) al conservatorilor vâlceni, trimite „săgeţi otrăvite” către colegul de alianţă, primarul interimar Ion Gigi Matei, despre care spune pe Facebook: „Observ în ultimele zile că Lăpuşneanu a reapărut, în Râmnicu Vâlcea, într-o variantă contemporană, în persoana lui Gigi Matei - «Dacă voi nu ma vreţi, eu vă vreau!» Cam acesta este principiul după care distinsul domn alege să acţioneze, fără să ţină cont de cel al democraţiei, acela în care majoritatea decide. Şi ea a decis, în şedinţele Consiliului Local, încetarea îndeplinirii atribuţiilor de primar. Ce a urmat după, nu numai că nu-i face cinste, ci ne dă motive în plus să ne susţinem în continuare poziţia exprimată în şedinţele extraordinare, prin votul dat de domnul consilier Liviu Boban”. Se pare că supărarea doamnei Predescu pleacă de la faptul că Ion Gigi Matei nu s-a implicat deloc în recuperarea fostului sediu al PC Vâlcea, de pe strada Carol I.

• Schimbare surpriză în acţionariatul RTV Vâlcea 1: potrivit ultimei comunicări a CNA, deţinătoarea licenţelor audiovizuale este tot societatea REGAL SRL, dar asociat unic este acum Paul Nicolae Mocanu. Se pare că personajul respectiv este de fapt un „paravan” pentru un patron puternic din umbră, întrucât Paul Mocanu este în realitate... redactor de sport la Televiziunea Vâlcea 1 şi a studiat la Grupul Şcolar de Poligrafie şi Cinematografie nr. 16.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe