Deputatul Rădulescu îl trage de urechi elegant pe Dumitru Persu pentru afirmațiile referitoare la șefa învățământului, Andra Bică

vineri, 26 iunie 2015

Președintele interimar al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, se delimitează de afirmațiile critice ale secretarului executiv Dumitru Persu referitoare la inspectorul școlar general al ISJ Vâlcea, Andra Bică, și la concursul organizat de Ministerul Educației Naționale pentru ocuparea acestui post. Într-o precizare remisă de liderul PSD Vâlcea publicației noastre se menționează:
„Organizaţia Judeţeană Vâlcea a Partidului Social Democrat îşi reafirmă încrederea în colaborarea instituţională cu unităţile deconcentrate ale ministerelor de resort în teritoriu. Respectarea legislaţiei în vigoare este una dintre preocupările prioritare ale conducerii organizaţiei şi de aceea vom acorda în permanenţă sprijin conducătorilor unităţilor deconcentrate care dau dovadă de profesionalism şi de legalitate exclusivă.
Părerile personale emise de membri ai organizaţiei noastre vis-a-vis de conducători ai instituţiilor deconcentrate, nu reprezintă punctul de vedere al Organizaţiei şi de aceea trebuie tratate ca opinii private.
Considerăm că şi pe viitor Organizaţia noastră va face tot ce este posibil pentru o colaborare corectă, în spiritul respectării legalităţii cu toţi conducătorii instituţiilor deconcentrate care înţeleg să-şi respecte statutul de profesionişti.
Totodată facem precizarea că libertatea de exprimare în condiţiile respectării statutului Partidului Social Democrat şi legilor în vigoare este garantată de actuala conducere a PSD Vâlcea.“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe