REZULTATE EVALUARE NATIONALA - VÂLCEA 2015 EDU.RO. Vezi aici rezultatele finale evaluare nationala 2015

joi, 25 iunie 2015

EDU.RO - REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015 JUDETUL VALCEA: Elevii din Valcea au sustinut pe 22 si 24 iunie examenele la romana si matematica. Rezultatele la Evaluarea Nationala din judetul Valcea vor fi afisate pe 26 iunie 2015.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015 JUDETUL VALCEA - EDU.RO Conform calendarului anuntat de Ministerul Educatiei, rezultatele la Evaluarea Nationala din judetul Valcea sunt afisate vineri, 26 iunie, pana la ora 16:00. Apoi, pana la ora 20:00, elevii nemultumiti de rezultate pot depune contestatii. Acestea vor fi rezolvate intre 27 si 29 iunie 2015.

EVALUARE NATIONALA 2015. Evaluarea si notarea lucrarilor se realizeaza de catre doi profesori, care lucreaza obligatoriu in sali separate. In cazul in care diferenta dintre notele date de catre cei doi evaluatori este de cel mult 1 punct, nota finala este media aritmetica a acestora, cu doua zecimale, fara rotunjire. Daca diferenta de note este mai mare de 1 punct, lucrarea este recorectata de alti doi profesori evaluatori, stabiliti de presedintele comisiei, iar nota acordata de acestia este nota finala.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015 JUDETUL VALCEA - EDU.RO: Dupa finalizarea contestatiilor, rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2015 Valcea vor fi afisate pe 30 iunie.

EVALUARE NATIONALA 2015. Admiterea in invatamantul liceal se va face pe baza calculului mediei ponderate intre media generala la evaluarea nationala sustinuta de elevii clasei a VIII-a (75%) si media generala de absolvire a claselor V - VIII (25%).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe