Persu îşi bate joc de PSD şi îşi jigneşte colegii, inclusiv pe... Rovana Plumb

joi, 25 iunie 2015

Mai mulţi membri marcanţi ai PSD, nemulţumiţi de atitudinea dictatorială de conducere a Organizaţiei exercitată de secretarul executiv Dumitru Persu pun la cale organizarea unei conferinţe judeţene extraordinare de alegeri. Toţi potenţialii candidaţi la funcţiile de deputaţi şi senatori ai PSD Vâlcea pentru alegerile din 2016 au fost jigniţi de dinozaurul comunist Persu. În opinia acestuia, singurii candidaţi viabili sunt cei care vin şi-i pupă lui papucul, jurându-i credinţă veşnică.

„Sforerul“ Persu nu are nevoie de oameni capabili, cinstiţi şi inteligenţi pe liste, preferând caricaturile politice. Persu îi înjură ca la uşa cortului pe următorii:  Laurenţiu Coca, Dumitru Pearcu, Nicu Voicescu, Dan Mazilu, Nicu Spiridon și, culmea tupeului, pe Rovana Plumb, președintele interimar al PSD la nivel național.

Grobianismul lui Persu s-a manifestat și la ultimele ședințe de alegeri locale din interiorul PSD, când a tunat și a fulgerat până și împotriva inspectorului școlar general, profesoara Andra Bică, aceasta fiind „vinovată“ că a câștigat concursul organizat de Ministerul Educației, în detrimentul politrucului de nota 1, Ion Gherghinaru. Să-ți fie rușine, Dumitru Persu, ipochimen îmbătrânit în rele!

Persu îl susţine, se pare, frenetic pe deputatul Constantin Rădulescu. Din motive de frăție politică și acaparare continuă a puterii în PSD Vâlcea! Persu se comportă acum, ca şi cum partidul este moşia lui de la Măldăreşti, unde poate să facă ce îl taie capul. Spălaţi-vă acum pe cap cu acest „derbedeu“ politic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe